Prodej činžovního domu, Brno, Kameníčkova, 302 m2

Kameníčkova, Brno

19 990 000 Kč
/za nemovitost
cena vč. provize, zahrnuje právní servis a služby RK
Hypotéka od 95 266 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKameníčkova, Brno
ID022024
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná302 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Brně

Popis

Atraktivní investiční nemovitost ve skvělém stavu v jedné z nejžádanějších brněnských lokalit:

V exkluzivním zastoupení majitelky si vám dovoluji nabídnout rodinný dům se čtyřmi byty a ateliérem v lukrativní brněnské vilové čtvrti Žabovřesky. Dům je ve vynikajícím stavu a nevyžaduje žádné okamžité investice.

Dům byl majiteli, s maximálním respektem k okolní zástavbě, vystavěn od základu v roce 2001. Stavba byla pečlivě promyšlena jak pro využití k bydlení dvou rodin (dva mezonetové byty), tak k investičním účelům (až pět samostatných bytů).

• bezvadný stav, který nevyžaduje žádné investice
• 4 nadzemní podlaží, 1 podzemní podlaží
• pozemek o výměře 168 m2, zastavěná plocha 70 m2
• hliníková okna a dveře, laminátové a keramické podlahy
• zateplení celého domu i střechy, PENB B
• vytápění: plynový kotel BAXI a 2 x elektrokotel BOSCH (2021 nové)
• samostatná podružná měřidla
• orientace: ulice – jih, zahrada – sever
• předzahrádka 30 m2, zahrada/dvorek: 68 m2

Dům je čistý, vymalovaný a pečlivě udržovaný - připravený k okamžitému užívání. Připojení ke všem sítím a internetu je samozřejmostí. Celková plocha domu činí 302 m2, čistá podlahová plocha 255 m2.
Ulice Kameníčkova je jednosměrná, velmi klidná a bezpečná. Kraví hora s hvězdárnou a sportovními areály a lesopark Wilsonův les se nachází v docházkové vzdálenosti, stejně jako zastávka tramvaje a obchody či kino Lucerna. Z investičního hlediska je podstatná blízkost fakult všech brněnských vysokých škol (fakulty právnická, přírodovědecká, filozofická a fakulta informatiky MU, fakulta stavební VUT, Univerzita obrany) a Technologického parku.

Stávající dispozice jednotlivých podlaží:

• 1. PP: byt 1+1, 30 m2, podlahové vytápění: elektrokotel Bosch, ohřev vody: bojler; vstup do zahrady
• 1.NP: byt 2+kk, 42,3 m2, vytápění: elektrokotel Bosch, ohřev vody: bojler
• 2.NP: byt 2+kk, 52,8 m2, vytápění: elektrokotel Bosch, ohřev vody bojler
• 3.+4. NP: mezonetový byt 4+kk, 85,3 m2, vytápění a ohřev vody: plynový kotel BAXI
• 4. NP: atelier 1+0, 30,9 m2, koupelna se sprchou; panoramatický výhled na Brno

Zbudováním kuchyňského koutu ve 4. NP lze získat 3+kk s vlastním schodištěm a samostatným přístupem a ve 3. NP samostatný byt 2+1.

Pokud hledáte investiční nemovitost v místě, kde nemovitosti na své hodnotě neklesají, v blízkosti žádaných vzdělávacích institucí i zaměstnavatelů, přijďte na prohlídku! Jako bonus vám mohu jakožto zkušená property manažerka nabídnout komplexní péči o vaši novou investiční nemovitost. Svým klientům zajišťuji spolehlivé nájemce, kontinuitu nájemních smluv a hlavně příjem z investičních nemovitostí bez starostí :-)

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Brně.