Prodej bytu 5+kk, Praha - Holešovice, Sanderova, 270 m2

Sanderova, Praha 7 - Holešovice

46 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 219 222 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSanderova, Praha 7 - Holešovice
ID0743
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná270 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

Soukromí, uklidňující výhled na řeku, prostorná zahrada a soukromá garáž s přímým vstupem do bytu. Tento designový byt ve stylu tzv. townhouse o dispozicích 5+kk spojuje výhody bydlení v rodinném domě a moderního života ve městě. Nachází se v prvním patře nedávno dokončeného rezidenčního projektu s množstvím služeb, to vše v srdci holešovického poloostrova s přístavem.
Vzdušný a prosvětlený interiér vyniká nadstandardním provedením a jedinečným designovým zpracováním snoubící prvky dřeva, kovu a kamene. Všechny pokoje propojuje paleta tlumených přírodních barev a dává tak vyniknout kvalitnímu vybavení. V prvním podlaží se nachází hlavní obytná místnost s jídelní částí a zařízenou kuchyní se značkovými spotřebiči. Dále byt disponuje 3 ložnicemi, jedna s en-suite koupelnou, další koupelna s vanou a samostatná toaleta se nacházejí v hlavní vstupní chodbě. Všechny obytné místnosti mají vlastní vstup na zahradu, ze které se otevírá výhled na Vltavu. Spodní část bytu o celkové výměře 125 m2 je pojata jako relax zóna s TV, fitness koutem, vinotékou, šatnou, sklepem, prádelnou a soukromou garáží s možností parkování pro 2-3 auta.
Prémiové standardy zahrnují vysoké stropy, venkovní elektrické žaluzie, na podlahách velkoformátová dlažba, energeticky úsporná trojitá skla oken a dveří na terasu, plně vybavené designové koupelny s podlahovým vytápěním, inteligentní ovládání domácnosti, značková koupelnová sanita, bezfalcové dveře.
Celý projekt vznikal pod taktovkou uznávaného architektonického studia, poskytne plně vybavené fitness, rozsáhlou privátní zahradu, bezpečnostní systém, centrální recepci či společenskou místnost určenou pro soukromé akce a oslavy.

Lokalita - Praha 7, Holešovice

Na jedné straně klid, soukromí, kouzlo pomalu plynoucí řeky, příroda na dosah. Na straně druhé ruch města s pracovními příležitostmi, obchody, kavárnami a mnoha možnostmi kulturního i sportovního vyžití. To vše nabízí Bubenské nábřeží, rozvíjející se holešovická čtvrť, situovaná pouhých 8 minut od samého centra Prahy. V těsné blízkosti rezidence se nachází veškerá občanská vybavenost, oblíbené obchody, restaurace, kavárny, fitness centrum a zastávky MHD.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 7.