Prodej pozemku pro bydlení, Kuřim, Vrchlického, 1310 m2

Vrchlického, Kuřim

15 816 750 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 75 378 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaVrchlického, Kuřim
ID02613
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1310 m2

Origo partneři v Kuřimi

Popis

15 min do Brna, krásný výhled do lesa a tajuplná zahrada snů.

Pozitiva této nemovitosti jsou naprosto zřejmá: bydlení ve městě i u lesa a možnost vnitřního uspořádání domu dle vlastních představ. Extra bonus je parádní zahrada.
Hrubá třípodlažní stavba rodinného domu s dispozičním řešením 6+kk rozprostírající se na 2 podlažích, se zastavěnou plochou 137 m2 a zahradou 1173 m2 se nachází v klidné zástavbě v Kuřimi.

Dům byl sice rozestavěn v 70. letech, má však platné stavební povolení. S ohledem na skutečně velmi zdařile koncipovanou dispozici domu lze směle pokračovat ve výstavbě. Projekt počítá s garážovým parkováním v 1.PP s tím, že před domem lze vybudovat několik dalších parkovacích stání.

Aktuální dispozice:
1.PP - garáž a 4 sklepní místnosti se spoustou úložného prostoru.
1.NP - 1 pokoj + 1 prostorný obývací pokoj s možností vybudování terasy se vstupem na zahradu, kuchyně se spíží, koupelna, samostatné WC. Nabízí se i varianta rozdělení většího pokoje na 2.
2.NP - 4 pokoje, alternativně lze vybudovat šatnu z nejmenšího, koupelna, samostatné WC.
Neobytné podkroví.

Nestává se často, aby dispozice několik desetiletí rozestavěné nemovitosti vyhovovala současným stavebním trendům. V tomto případě tomu tak skutečně je. Stačí domu vtisknout moderní nádech a osobitý design. Funkcionalismus by mu slušel. A sousedé nebudou věřit svým očím.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kuřimi.