Pronájem bytu 3+kk, Tábor, Soběslavská, 85 m2

Soběslavská, Tábor

14 900 Kč
/za měsíc
+ provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSoběslavská, Tábor
ID06288
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná85 m2
Patro3. z 3
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti330 kWh/m2 za rok
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus

Origo partneři v Táboře

Popis

Pronájem zrekonstruovaného bytu 3 KK 85 m2 v Táboře

Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovanou bytovou jednotku, ve zděném bytovém domě, kde se nachází 3 bytové jednotky . Dům se nachází v Táboře ve velice atraktivní lokalitě v ulici Soběslavská 810/21.

3KK 85 m2 ve druhem patře domu
nájemné 14.900 Kč/měsíc
záloha na elektřinu 6.500 Kč/měsíc
voda 350 Kč/os
vratná kauce 38.000 Kč
provize RK 14.900 Kč + DPH

Byt je moderně zařízen. Kuchyňská linka se spotřebiči, nechybí zde myčka, trouba a rychlovarná deska a digestoř. Podlaha je z vinylu.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2019. Byly použity ty nejmodernější technologie a materiály, které zajistí nejvyšší komfort budoucích nájemníků.
Budova byla zateplena v průměru izolantem 160 mm a v podkroví je 360 mm. V bytě je moderní elektrokotel a boiler na teplou vodu.
K úspornému bydlení přispívají okna s trojitými skly, která mimo jiné také izolují od zvuku zvenčí. Celý dům je zabezpečen proti vlhkosti injektážemi.

Byt se nachází ve velmi dobré dostupnosti do centra Tábora nebo nádraží cca 10 minut pěší chůzí. V dosahu je veškerá občanská vybavenost.

Neváhejte se na mě obrátit telefonicky nebo emailem, rád Vám zodpovím veškeré otázky, a nebo si rovnou můžeme domluvit prohlídku.

S pozdravem

Petr Kopačka.
realitní makléř
603 298 562

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Táboře.