Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II, Václavkova, 180 m2

Václavkova, Mladá Boleslav II

12 280 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 58 523 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVáclavkova, Mladá Boleslav II
ID56422
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy105 m2
Plocha nemovitosti457 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep

Origo partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Popis

Hledáte vlastní bydlení v rodinném domě a rádi byste našli svůj nový domov v lokalitě, která vám nabídne příjemné bydlení a kompletní občanskou vybavenost? Tak jeden pro vás máme…
Exkluzivně vám nabízíme na prodej rodinný dům, který má své kouzlo, historii a je vhodný jak pro rodinné bydlení tak i po menších úpravách jako samostatné bytové jednotky nebo také pro podnikatelské účely.
Celková užitná plocha je 180 m2 . V přízemí se nachází vstupní chodba a další tři pokoje, kuchyňský kout, samostatná koupelna, záchod a spižírna. V patře se nachází tři pokoje s kuchyňským koutem a samostatnou koupelnou s rohovou vanou a toaletou. V neposlední řadě nesmíme zapomenout na malý, ale za to velmi útulný balkon.
Napojení na vodovodní řád a kanalizaci zajišťují pohodlný životní standart.
Všude jsou moderní plastová okna. Dům je vytápěn plynovým kotlem.
K domu náleží prostorná zahrada s možným vstupem z venku do kuchyně.
Dům je částečně podsklepen a disponuje velkorysou suchou půdou.
Součástí zahrady jsou zahradní domky, díky niž máte spousty odkládacího prostoru a také zde najdete velký přístřešek na posezení i při nepříznivém počasí.

Tato nemovitost je skvělou investicí do pohodlného a kvalitního bydlení, tak mě neváhejte kontaktovat, budu se na Vás těšit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Boleslavi.