Pronájem kanceláře, Ostrava, Orlovská, 245 m2

Orlovská, Ostrava

140 Kč
/za metr čtvereční / měsíc
zálohy na ostatní služby, jako el. energie, topení a jiné se účtují dle m2/ceny od dodavatele
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaOrlovská, Ostrava
ID646683
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná245 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
TopeníLokální plynové
Parkování

Origo partneři v Ostravě

Popis

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských ploch, která jsou umístěna v 2. NP administrativní budovy v Ostravě-Heřmanicích. Kanceláře jsou o různých velikostech. Nejmenší kancelář má cca 16 m² a největší je 31m². Některé kanceláře jsou propojeny, proto se da pronajmout pro jednoho nájemce několik kanceláři za sebou a budou tvořit ucelený komplex. Kromě těchto klasických kanceláři je v nabídce i větší kancelářský prostor o velikosti cca 80m², který je možné využít buď jako sklad, školící místnost, nebo také kancelářské zázemí pro více zaměstnanců. Hned vedle tohoto prostoru je i kuchyňka, v kuchyňce je umístěn malý výtah o nosnosti 100kg, pomocí kterého je možné přepravovat zboží z 1.NP do 2.NP a naopak. Na poschodí je také samostatné sociální zařízení, WC a také šatna.
Prostory je možné si pronajmout buď jako jednotlivé kanceláře, nebo jenom menší kancelář a k tomu větší prostor(třeba jako sklad), ale v případě zájmu je možné pronajmout pro jednoho zájemce i celé 2. NP, které může sloužit jako zázemí společnosti Protože přístup do 2. NP. je v budově samostatný. Před budovou je také dostatek parkovacích míst. Cena pronájmu je stanovena na 140.- Kč/m²/měsíc bez DPH. K ceně nájmu jsou také účtovány náklady na ostatní služby(el. energie a topení) dle spotřeby a pronajaté plochy. Prostory jsou ihned volné. Majitel požaduje kauci ve výši 2x měs. nájmu a RK požaduje provizi ve výši 1x měs. nájmu. Ev. číslo: 646069.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!