Prodej pozemku pro bydlení, Krouna, Krouna, 441 m2

990 000 Kč
/za nemovitost
včetne provze a právních služeb
Hypotéka od 4 718 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

Adresa
ID4850
Plocha nemovitosti441 m2
Elektřina230V
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Krouně

Popis

Nabízíme Vám ke koupi pěknou stavební parcelu o výměře 441 m2 v obci Krouna.
Parcela je vedena v územním plánu obce pro účely BV – plochy bydlení – v rodinných domech – venkovské a je zde tedy možnost výstavby rodinného domu či chaty, pozemek nabízí možnost napojení na obecní vodovod a elektřinu a dále je zde i možnost dopojení na plyn, který je v dosahu ca 50m od pozemku.
Zastavitelnost pozemku je až 40%, což znamená 176,4 m2 zastavěné plochy a je zde přípustná stavba domu – max. 2 nadzemní podlaží (1. NP + podkroví )

Je zde možnost koupit i domek v blízkosti parcely, viz poslední foto!

Obec Krouna nabízí krásnou přírodu s možností pěších výletů do lesa (10 minut pěšky). V blízkém okolí jsou v létě dostupné různé možnosti koupání a oblast je vhodná i pro turistiku. V zimě si lze užívat dvě lyžařské sjezdovky v dosahu 10 km, v Hlinsku a ve Svratce.

V obci najdete kompletní občanskou vybavenost, včetně základní školy, školky, obecního úřadu, pošty, obchodů, lékaře a vlakové i autobusové zastávky.

Nabízíme možnost financování hypotékou nebo stavebním spořením. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat!

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Krouně.