Prodej rodinného domu, Štědrá - Prohoř, 320 m2

Prohoř

3 470 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 537 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaProhoř
ID22073
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná360 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy266 m2
Podlahová plocha320 m2
Plocha nemovitosti603 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Štědré

Popis

Na prodej nabízíme útulný dům ve Štědré, který prošel nedávnou částečnou rekonstrukcí, a nyní čeká na nového majitele. Tato nemovitost nabízí ideální kombinaci moderního komfortu a klidného venkovského života.

Dům byl renovován a nyní má novou fasádou a okny, což zvyšuje jeho energetickou efektivitu a vizuální atraktivitu. Kromě toho byla garáž také rekonstruována, což znamená, že máte prostor pro své vozidlo v bezpečí.

Jednou z největších předností této nemovitosti je velký sál, který může sloužit jako společenská místnost nebo obývací pokoj, ideální pro setkávání s rodinou a přáteli. Tato místnost vytváří prostor pro společenské akce a relaxaci.

Venku na pozemku najdete krásnou pergolu, kde můžete trávit slunečné dny a večery s rodinou a přáteli. Je to ideální místo pro grilování, odpočinek a relaxaci v přírodě.

Dům se nachází v klidné části obce Štědrá, která nabízí pohodlnou občanskou vybavenost. Obec Toužim je jen krátkou cestou a zde naleznete veškeré potřebné služby a obchody.

Toto je skvělá příležitost pro ty, kteří hledají domov, kde mohou skloubit klid venkova s moderním pohodlím a možností setkávání se svými blízkými. Nejedná se pouze o dům, ale o místo, kde můžete vytvořit spoustu krásných vzpomínek.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Tento dům je připraven poskytnout vám nový domov a pohodlný život na venkově.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Štědré.