Prodej rodinného domu, Mimoň, Široká, 189 m2 (ID: 1169792)

Široká, Mimoň

6 999 900 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 33 359 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠiroká, Mimoň
ID00014
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná189 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti689 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Mimoni

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Rádi bychom Vám představili úchvatný rodinný dům nacházející se ve městě Mimoň, který máme v exkluzivním zastoupení. Tento dům, jehož původní stavba pochází z roku 1920, prošel nedávnou kompletní rekonstrukcí, čímž získal novou duši, která v sobě spojuje nezapomenutelnou historii s moderním komfortem.
Srdcem tohoto dvoupatrového domu je interiér, který je laděn do světlých a vkusných barev. Každý kout prostoru byl pečlivě promyšlen a díky citlivému zařízení vytváří tento dům útulnou a příjemnou atmosféru. Věříme, že se zde budete cítit jako doma okamžitě po vstupu.

Rekonstrukce se zaměřila na maximální pohodlí a úsporu energie. Dům je zateplený a vybaven tepelným čerpadlem, což zajišťuje po celý rok nízké provozní náklady. Nové rozvody elektřiny a odpadů zajišťují spolehlivý provoz, takže se nemusíte obávat žádných starostí. V celém domě jsou nová plastová okna s trojskly a v přízemí navíc i s předokenními roletami.
Dům disponuje dvěma moderně řešenými koupelnami, z nichž jedna je vybavena luxusní saunou, která vás bude hýčkat a poskytne zasloužený odpočinek po náročném dni. Pro milovníky slunečních paprsků a osvěžení je zde k dispozici zastřešená terasa a krytý venkovní bazén o velikosti 7x3m, s kamenným kobercem kolem něj. Tento malý ráj na zahradě Vám poskytne soukromí a příležitost ke společným chvílím s rodinou a přáteli.
Velikost zahrady činí celkem 427 m2 a v současné době zahrnuje nedodělané parkovací stání, které lze případně využít i jinak, například k vybudování garáže pro vaše vozidlo, nebo třeba jako prostor pro zahradní domek, kde si užijete klidného odpočinku, nebo tvůrčích aktivit.

Dům je aktuálně o dispozici jako 4+1, s podlahovou plochou včetně podkroví dosahující 189 m2. Pokud hledáte dům, který v sobě skrývá historii, ale zároveň nabízí moderní pohodlí, pak je tento kouzelný dům v Mimoně právě pro Vás! Dejte nám vědět, pokud máte zájem si tento jedinečný dům prohlédnout a zažít jeho kouzlo na vlastní kůži.
Jsme tu pro Vás a rádi Vám poskytneme veškeré informace, k dispozici je i náš finanční konzultant, který Vám může pomoci se zajištěním financování této nemovitosti.

Těšíme se na Váš zájem!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mimoni.