Prodej bytu 2+kk, Staré Město - Stříbrnice, 47 m2

Staré Město, Stříbrnice

8 490 000 Kč
/za nemovitost
Ceny jsou uvedeny s DPH, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 40 461 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaStaré Město, Stříbrnice
ID01563
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná47 m2
Patro1.
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti68 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Starém Městě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Investujte do luxusních apartmánů v Resortu Stříbrnice
Hledáte nový domov nebo investiční příležitost?
Nabízím vám jedinečný projekt v srdci nejvyšších moravských hor – Resort Stříbrnice! ️

Proč si vybrat Resort Stříbrnice?

1. Ekologie a energetická úspornost: Naše apartmány jsou postaveny s ohledem na budoucnost! Využíváme geotermální vrty pro vytápění a moderní systém rekuperace pro optimální efektivitu.

2. Výjimečná lokalita: Nacházíme se přímo u hlavní FIS sjezdovky, takže si můžete užít zimní radovánky přímo ze svého domu! Náš resort vám nabídne ten nejlepší výhled na hory, jaký si jen můžete přát.

3. Kvalita a moderní design: Naše apartmány jsou budovány ve vysoké kvalitě z tradičních materiálů, splňující standard "White Walls". Nejmodernější technologie zaručují komfort a útulnost.

4. Variabilita: Vyberte si z různých velikostí (od 40 až po 118 m2) a prostorových dispozic (od 1kk až po 3kk). Každý apartmán může být přizpůsoben vašim představám ohledně nábytku a kuchyně.

5. Rekreační vybavení: V resortu budete mít přístup k vyhřívané budově pro sušení bot a lyží, kolárně, ruční myčce pro kola, dobíjecí stanici pro elektrokola a elektromobily. Celý prostor bude hlídaný kamerovým systémem.

6. Celoroční nabídka aktivit: Krásná příroda, sportovní aktivity a regionální gastronomie čekají jen na vás po celý rok!

7. Součást Králičáku: Resort Stříbrnice je integrální částí nově vznikajícího unikátního střediska Králičák, inspirovaného švýcarskými a rakouskými horskými centry. Toto středisko bude mít omezenou kapacitu výstavby z důvodu zachování co největší části panenské přírody.

Dokončení na konci roku 2024.

Kontaktujte nás pro více informací: David Kašný – Váš férový makléř

Nyní je ten správný čas stát se součástí tohoto jedinečného projektu!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Starém Městě (okr. Šumperk).