Prodej bytu 2+1, Valašské Meziříčí, Zašovská, 51 m2

Zašovská, Valašské Meziříčí

Rezervováno
2 300 000 Kč
/za nemovitost
uvedená cena vč. právního servisu a provize RK
Hypotéka od 10 961 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaZašovská, Valašské Meziříčí
ID6613
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná51 m2
Patro1. z 5
VybavenoNe
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha51 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Origo partneři v Valašském Meziříčí

Popis

Bytová jednotka je situovaná v městské části Krásno nad Bečvou ve Valašském Meziříčí na ul. Zašovská v I. patře nízkopodlažního panelového domu bez výtahu.
Byt v osobním vlastnictví je v původním stavu, určený ke kompletní rekonstrukci. Aktuálně je nemovitost vyklizená, připravená k okamžitým úpravám dle potřeb a vkusu nového majitele. Oblíbená dispozice nabízí mnoho možností a variant pro renovaci a modernizaci současných bytových potřeb.
Dispozice bytu 2+1 o podlahové ploše 51m² skýtá mnoho možností, jak využít, upravit či změnit stávající prostor. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí, kuchyně je natolik prostorná, že se do ní vejde jídelní kout. Součástí je lodžie s jižní orientací (3,24m²) a sklep (2,86m²) na I. PP domu. Dále je k dispozici praktická šatna, kterou lze propojit s ložnicí/pokojem a ušetřit tak prostor pro šatní skříň v samotné místnosti. Popř. může prostor sloužit jako pracovna, dílna či sklad méně používaných věcí. Jádro bytu je původní umakartové, takže lze jednoduše odstranit a nahradit zděnou příčkou a např. zvětšit prostor pro koupelnu a WC
Dům, ve kterém se bytová jednotka nachází, je zateplený a splňuje energetickou náročnost třídy C. Po výměně jsou plastová okna, vstupní dveře do domu a zvonky vč. rozvodů vody a plynu.

Měsíční náklady na provoz bytu cca 6.000kč vč. platby do fondu oprav.
Velkou výhodou je poloha bytu s rychlým pěším i dopravním napojením jak na město Valašské Meziříčí, tak na výjezd z něj. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. V místě podél řeky Bečvy vede cyklostezka, nedaleko dětské hřiště, restaurace, autobusové nádraží, supermarkety ale i centrum města.

Na nemovitosti neváznou žádné právní vady či věcná břemena, tudíž převod vlastnického práva a nastěhování jsou možné ihned. Konzultace a zajištění financování u kteréhokoliv bankovního ústavu s nejvýhodnějšími podmínkami je bezplatně zajištěno.
V případě zájmu o prohlídku či konzultaci se na mně neváhejte obrátit.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Valašském Meziříčí.