Prodej pozemku pro bydlení, Březnice, 2661 m2

Březnice u Zlína

9 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaBřeznice u Zlína
ID223-NP02560
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti2661 m2
Převod do OV

Origo partneři v Březnici

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji stavební pozemek pro vytvoření Vašeho vysněného bydlení v žádané lokalitě u Majáku / Dolní Paseky. Samotný pozemek se nachází na hranici uvedených osad, katastrálně spadá do Březnice u Zlína. Celková velikost pozemku je 2.433 m2 plus podíl na pozemku tvořící příjezdovou cestu.
Větší část pozemku je v územním plánu vedena v ploše pro bydlení individuální, jižní část pozemku tvoří pás lesa. V dosahu je vedení vodovodu a elektřiny, splaškové vody lze řešit čistírnou odpadních vod. Územní plán připouští zastavitelnost 40%, regulace výškové hladiny budov je 8m, maximálně jedno nadzemní podlaží plus obytné podkroví.
Pozemek nabízí vysoký potenciál pro vytvoření nadstandardního bydlení, nachází na klidném místě obklopeném přírodou, s výbornou dopravní dostupností.
Tato lokalita je ideální pro ty, kteří touží po klidu a soukromí, ale zároveň chtějí mít všechny potřebné služby a vybavenost v dosahu.
Více informací u makléře, v případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Březnici (okr. Zlín).