Prodej pozemku pro bydlení, Teplice, Jasanová, 959 m2

Jasanová, Teplice

1 918 000 Kč
/za nemovitost
Cena je konečná
Hypotéka od 9 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaJasanová, Teplice
IDMR12357
Plocha nemovitosti959 m2
Elektřina230V
KomunikaceZpevněná, Asfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

K prodeji stavební parcela o velikosti 959 m2. Jedná se o parcely: 4663/1, 4668/1, 4669/1, 4677/7, 4677/9. v obci Teplice, k.ú. Teplice.
Vedle pozemku zpevněná cesta, v blízkosti silnice. Jedná se rovinatou parcelu, v okolí zástavba rodinných domů.

Inženýrské sítě v těsné blízkosti pozemku: voda, kanalizace, elektřina prochází přes pozemek.

Pozemky se dle územního plánu nacházejí ve stabilizovaném území II. v současně zastavěném území města s převažující funkcí pro bydlení. Ve stabilizované části lokality je třeba doplnit pouze některé chybějící domy na volné parcely v duchu okolní regulace.

Plochy pro bydlení jsou určeny k umísťování činností a staveb pro bydlení a s bydlením bezprostředně souvisejících; obvyklé a přípustné jsou zejména činnosti a stavby určené k poskytování služeb sociálních, zdravotních, kulturních a kultovních, vzdělávacích, stravovacích a ubytovacích a služeb a činností správních (administrativních).
Přípustné jsou též činnosti a stavby obvyklé a přípustné v plochách pro rekreaci i v plochách krajinných.
Přípustné jsou podpůrně a podmíněně přípustné též činnosti a stavby obvyklé a přípustné v plochách pro produkci a to zejména činnosti a stavby pro maloobchod i velkoobchod; podmíněná přípustnost umístění takových činností a staveb musí být prokázána v územním řízení, pokud není výjimečně stanoveno územním plánem ověření podmíněné přípustnosti podrobnější územně plánovací dokumentací nebo podkladem.

Případné financování Vám zajistíme. Více konkrétních informací u makléře 7 dní v týdnu.
Možné také nabídnou jinou svou nemovitost protiúčtem (byt, garáž, zahradu, pozemek, aj.).

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Teplicích.