Prodej rodinného domu, Brno, Stránského, 180 m2

Stránského, Brno, Žabovřesky

11 200 000 Kč
/za nemovitost
cena je konečná, včetně provize
Hypotéka od 53 376 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStránského, Brno, Žabovřesky
ID00840
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Plocha nemovitosti323 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti320 kWh/m2 za rok
Sklep
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme Vám v zastoupení majitele prodej řadového rodinného domu s třemi bytovými jednotkami a zahradou v Brně - Žabovřeskách, ulice Stránského.

Původní část domu byla kolaudována kolem roku 1932 (dům měl pouze přízemí a jeden pokoj v patře), v roce 1966 došlo k rozšíření prvního patra o jeden pokoj, v roce 1995 byl dům rozšířen a nadstaven o jedno podlaží.

Rodinný dům disponuje třemi podlažími, na každém patře se nachází jedna jednotka, dále je k dispozici prostorná zahrada. Celková plocha pozemku je 323m2, kde 150m2 je zahrada.

1.NP - vstupní část se vstupem do jednotky 2+1 (42m2) se vstupem na terasu (6m2) a následně na zahradu.
2.NP - dispozice 2+1 (44m2)
3.NP - dispozice 1+kk (30m2), možnost rozšíření o jeden pokoj, k dispozici je půdní prostor o velikosti15m2

Dům je kolaudovaný jako rodinný dům, bytové jednotky nejsou vymezeny. V roce 1995 bylo provedeno rozšíření místností bytů, nástavba a vybudování bytu 1+kk ve 3.NP. Každý byt má samostatný vchod z chodby, disponují koupelnami a KL. Byty jsou v podstatě v původním stavu. Dům má plastová okna, renovovala se střecha, voda a odpady jsou v plastu.

Nemovitost je napojena na všechny IS a je částečně podsklepena.

Dům je určen k investičnímu záměru, případně jako vícegenerační bydlení, neváznou na něm žádná omezení včetně břemen. Možnost rozšíření domu, nicméně po jednání s úřady.

Zastavěná plocha a nádvoří 173 m2, zahrada 150 m2, celková užitná plocha domu (včetně teras, sklepních prostor, spíže, technické místnosti, chodby) je 180 m2, podlahová plocha domu (obytná) činí 116m2.

Jedná se o vyhledávanou lokalitu Brna. V blízkém okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost, výborná dostupnost do centra Brna.

Více informací Vám rád poskytnu na prohlídce nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.