Prodej rodinného domu, Kramolna - Trubějov, 190 m2

Kramolna, Trubějov

Rezervováno
12 900 000 Kč
/za nemovitost
k jednání, včetně právního servisu
Hypotéka od 61 478 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaKramolna, Trubějov
ID02725
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1663 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti158 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Parkování

Origo partneři v Kramolně

Popis

Naše exkluzivní nabídka zahrnuje prodej veselého a moderního rodinného patrového domu v malebné obci Kramolna. Tento jedinečný dům je atypickým projektem renomovaného architekta Davida Chmelaře, který byl oceněn za svou vynikající práci v oblasti architektury na prestižní české ceně za architekturu v roce 2018.
Jedním z klíčových prvků tohoto domu je pečlivý výběr pozemku, na kterém stojí. Dům nabízí úchvatné výhledy z prosklených oken celého horního patra, odkud je možné obdivovat krásu okolní krajiny. Na jedné straně se otevírá pohled na majestátní Krkonoše a nejvyšší horu České republiky, Sněžku, zatímco na druhé straně se můžete těšit na scenérii vodní nádrže Rozkoš. Tato panoramatická lokalita poskytuje obyvatelům domu jedinečný zážitek spojený s harmonií přírody.

Dům byl navržen s důrazem na kvalitu života a maximální využití přírodního osvětlení. Prostor je moderní a vzdušný, s otevřeným konceptem a prostornými místnostmi, což vytváří příjemné a pohodlné bydlení pro celou rodinu. Architektura domu reflektuje nejen estetický pohled architekta, ale také jeho snahu vytvořit prostor, který skvěle komunikuje s okolní krajinou.
Jedním z klíčových prvků, který zdůrazňuje propojení rodiny, je nádherně navržená zahrada spojená se spodním patrem domu. Prostřednictvím velkých posuvných oken, která se otevírají do zahrady, se doslova rozpíná celý domov a přenáší životní prostor ven. Tato otevřená koncepce umožňuje rodině spojit se s přírodou, vytvářet neformální setkání a zároveň nabízí prostor pro relaxaci a odpočinek.
Venkovní prostor se stává přirozeným prodloužením interiéru, poskytující rodině i domácím mazlíčkům místo pro společné aktivity a hry.
Velkorysá zahrada s vlastní studnou a připravenou nádrží na automatické zavlažování, slouží jako ideální prostor pro rodinné grilování, pikniky a odpočinek na čerstvém vzduchu.
Důraz na soukromí je podtržen i skvělým uspořádáním prostorů v domě, kde každý člen rodiny najde své vlastní útočiště pro relaxaci a klid.
V přízemí domu se nachází prosklená moderní plně vybavená kuchyňská místnost s jídelnou, vstupní chodba, velká obývací místnost s krbem a přímým vstupem na terasu. technická místnost, pracovna, sociální zařízení, sprcha a samostatné WC.
Posuvné formáty oken ve spodním patře umožňují dostatek přirozeného světla, přičemž zároveň zajišťují pocit soukromí a útulnosti.
V prvním podlaží s výhledy do okolní krajiny, se nachází ložnice, další dva samostatné pokoje pro děti či dospělé, koupelna s vanou a sprchovým koutem a šatna.
A z hlavní strany domu, od příjezdové komunikace, vjezd do garážového stání pro dvě auta.
Dalším významným benefitem této nemovitosti je skvělá lokalita s výhodnou dojezdovou vzdáleností do okolních měst.
V současné době je dálniční nájezd D11 u Jaroměře vzdálen pouhých 20 km od domu, což znamená pohodlnou dostupnost a rychlé spojení s hlavními dopravními tepnami.
Navíc, s plánovaným dálničním nájezdem za obcí, bude budoucnost ještě pohodlnější,..

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kramolně.