Prodej rodinného domu, Nová Ves, 191 m2

Nová Ves

3 699 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 628 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNová Ves
ID202403
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná191 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti580 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod, Studna
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Nové Vsi

Popis

Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení k prodeji rodinný dům v obci Nová Ves o CP 580m2. Dům má dispozici 3+2, je ho tedy možno využívat i jako vícegenerační bydlení, vhodný i pro dvě rodiny.
Dům je napojen na veškeré IS - obecní vodovod, kanalizace, plyn (zaveden do domu, ale nyní není aktivně užíván), vytápění domu je nyní pevnými palivy, el. energie 230/400.
Dům je částečně po rekonstrukci, v přízemí domu, kde je bytová jednotka s dispozicí 1+1 jsou plastová okna, koupelna se sprchovým koutem a WC, v 1.NP: je kuchyň, obývací pokoj, ložnice, koupelna a WC.
Dům je částečně podsklepený, je zde k dispozici i studna. Parkování auta lze na zahradě o CP 123m2 za domem, je zde možné vybudovat i garážové stání, nebo posezení, tento pozemek je součástí rodinného domu. K domu náleží další pozemek o výměře 266m2, zde je další možnost parkovaní, nebo vybudovat také posezení, jsou zde i záhonky na zeleninu.
Obec má výbornou občanskou vybavenost, je zde škola, školka, restaurace, plavecký bazén, sauna, nedaleko obce teče řeka Oslava, vhodné pro výlety a procházky v okolí, jsou zde cyklostezky, výborné spojení busem do Ivančic, Oslavan, je zde i bohatý kulturní život, hody, plesy.
Pro více informací a jedinečnou prohlídku neváhejte a volejte makléře.
K dispozici není nyní PENB, uvádíme ze zákona tř. “G“.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nové Vsi (okr. Brno-venkov).