Prodej pozemku pro bydlení, Karlovy Vary - Olšová Vrata, 9234 m2

Karlovy Vary, Olšová Vrata

1 560 Kč
/za metr čtvereční
Hypotéka od 7 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKarlovy Vary, Olšová Vrata
ID10814
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti9234 m2
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Uvažujete jak výhodně zhodnotit Vaše úspory?

Nabízíme Vám stavební pozemek o celkové výměře 9.234 m2 s možností rozparcelování a budoucí výstavby v části Karlových Varů - Olšová Vrata, v lukrativní lokalitě zvané "Motýlek".

Pozemky jsou dle platného územního plánu vedeny z majoritní části jako plochy určené k bydlení v rodinných domech městské a příměstské - návrh, schválení územní studie proběhne dle konkrétního záměru budoucího vlastníka. Zbývající část pozemku je vedena jako plocha smíšená nezastavěného území - návrh a plocha přírodní - stávající stav.

Z inženýrských sítí je k dispozici elektřina, vodovod a kanalizace,

Příjezdová cesta k pozemku je asfaltová. Olšová Vrata jsou vzdálena od Karlových Varů 8 km. Ve vzdálenosti 200 m od pozemku se nachází autobusová zastávka s pravidelnými spoji. Dobrou zprávou pro astronomy a zájemce, kteří rádi sledují hvězdnou oblohu je, že se nedaleko od pozemku nachází Hvězdárna Karla Krejčího a pro příznivce golfu je v dosahu golfové hřiště, které je situováno jen 5 minut jízdy autem od pozemku. Veškerá občanská vybavenost (nákupní zóna, škola, školka, lékař atd.) a lázeňská čtvrť jsou v dosahu 5 min. jízdy autem po nově opravené Pražské ulici.

Pozemek přímo sousedí s lesem ležícím v CHKO Slavkovský les, která je výjimečná svou malebností. Množství zeleně a zvlněná krajina dopřává zdejším rodinným domům mnohem více soukromí, než u obdobných lokalit jinde v Karlových Varech. V okolí jsou krásné louky, lesoparky, přírodní jezírka, cyklotrasy a mezinárodní letiště. Výjimečné místo v blízkosti města, přesto však uprostřed přírody.

S případným financováním Vám zdarma pomůže náš hypoteční specialista.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Karlových Varech.