Prodej rodinného domu, Roztoky, Zaorálkova, 180 m2

Zaorálkova, Roztoky

16 999 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 81 012 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZaorálkova, Roztoky
IDN273
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha180 m2
Plocha nemovitosti944 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Roztokách

Úklidové služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi velký rodinný dům v Roztokách u Prahy.

Jedním z největších benefitů tohoto rodinného domu, je krásný rovinatý pozemek o ploše 944 m2. Samotná nemovitost se rozkládá ve dvou nadzemních podlažích a je podsklepena. Na pozemku je dále k dispozici garáž s dílnou.

Tento dům prošel řadou úprav a v tuto chvíli je přizpůsobený pro početnou rodinu, samozřejmě lze ale dispozičně upravit tak, aby vyhovoval přímo Vašim potřebám.

V přízemní naleznete předsíň, prádelnu, koupelnu, samostatnou toaletu, spíž, posilovnu a prostornou ložnici s krbovými kamny. V patře pak nemovitost nabídne obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, 3 pokoje, koupelnu s vanou a sprchovým koutem, dvě toalety a o patro víš ještě jeden prostorný pokoj v podkroví.

Lokalitu není nutné dlouze představovat. Roztoky jsou ideální kombinací bydlení v klidu, na dosah přírody, ale přitom jednou nohou v Praze. Naleznete zde kompletní občanskou vybavenost a skvělou dopravní dostupnost, autem jste v Dejvicích za 12 minut, autobusem zhruba za 15 a do centra se nejlépe dostanete vlakem, který jede z Roztok jen 15 minut.

Dům není tedy problém financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme.

Doporučujeme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Roztokách (okr. Praha-západ).