Prodej bytu 1+kk, Třešť, Nádražní, 27 m2 (ID: 1162922)

Nádražní, Třešť

1 840 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 8 769 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNádražní, Třešť
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná27 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Třešti

Popis

Prodej nového bytu 1+kk v Třešti u Jihlavy. Kolaudace prosinec 2023. K nastěhování ihned. Přímo od developera bez provize RK. Ceny garsonek od 1.840.000Kč. Jarní akce: SLEVA 50.000,-Kč na každou bytovou jednotku při zaplacení kupní ceny do 15.5.2024.

Více na https://www.bydlenitrest.cz/

Nový bytový dům je postavený v klidné části města Třešť plné zeleně na ul. Nádražní. Ve třech podlažích s výtahem si můžete vybrat byty 1+kk-3+kk s balkónem nebo lodžií.
Byty 1+kk mají výměru 27m2 nebo 32m2. Ke každé garsonce patří balkón o velikosti 3m2. Budoucí kupující si může vybrat dekor a typ podlahové krytiny a interiérových dveří.

Byt se skládá se z malé předsíně, z koupelny se sprch. koutem, s umyvadlem a WC. Z předsíně vcházíme do prostorného pokoje o výměře 20m2 s velkým francouzským oknem, díky kterému je v pokoji dostatek světla a sluníčka.

Garsonka je vhodná díky dostupné ceně jako startovací byt pro mladé, investiční bydlení a také jako vhodná alternativa bydlení pro aktivní seniory. Chcete si užívat života a zbavit se starostí o váš dům? Kupte si u nás byt a budete mít dost času na sebe a na své koníčky.

Dům je situován v blízkosti vlakového nádraží a autobusové zastávky. Dopravní dostupnost je dobrá vlakem a autobusem jak to Telče tak do nedaleké Jihlavy. Nespornou výhodou je umístění domu vedle policejní stanice.

Třešť nabízí klidný život s komfortem většího města, kdy obchody mají otevřeno i o víkendu. Velmi dobrá je také dopravní dostupnost do Jihlavy, neboť dům je situován v blízkosti vlakového nádraží i autobusové zastávky. Nesmírnou výhodou je sousedství policejní stanice.
Zavolejte a domluvte si nezávaznou prohlídku. Rádi vás domem provedeme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Třešti.