Prodej rodinného domu, Praha - Dubeč, V Rohožníku, 250 m2

V Rohožníku, Praha 10 - Dubeč

19 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 94 838 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaV Rohožníku, Praha 10 - Dubeč
ID77
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná205 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha250 m2
Plocha nemovitosti1482 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 205m2 užitné plochy určený k rekonstrukci, se zahradou 1352m2. Celkem pozemek 1482m2.

Dům se nachází v krásné a klidné lokalitě Praha 4 - Dubeč, u rybníka Rohožník a je v pěším dosahu veškeré infrastruktury města.
Má 2 obytná patra a v přízemí jsou technické místnosti včetně garáže.

Dům je zateplený, jsou zde plastová okna, v každém patře je sociální zařízení. V domě je elektřina, dále připojení na vodní řád měst. Odpad je řešen jimkou.
V 2NP je krb s možností připojení na výměník a rozvod do topných těles.

Dům je před rekonstrukcí.

Zahrada a pozemek nabízí soukromí, klid a krásný výhled na rybník Rohožník.

Lokalita Praha 4 Dubeč poskytuje kvalitní residenční bydlení s dochozí dostupností školu, školku, hřiště, poštu, obchody, restaurace, fotbalové hřiště.
Přírodní park Říčanka u domu s možností turistických tras a cyklostezek. Dojezdnost na metro Háje či Skalka 15min autem, MHD bus 240 metro Háje.

Doporučujeme prohlídku




Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 10.