Prodej bytu 1+kk, Vrbice, 28 m2 (ID: 1161234)

Vrbice

Rezervováno
2 804 400 Kč
/za nemovitost
lze financovat hypotečním úvěrem, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 13 365 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaVrbice
ID00006
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná28 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Vrbici

Popis

REZERVACE Pokud milujete víno, cykloturistiku a kouzelnou přírodu s neodolatelným výhledem do kraje, je bydlení na Vrbici pro vás ideální volbou.

Bytový dům v jihomoravské obci Vrbice představuje poklidné bydlení v malebné vinařské obci, která si stále udržuje
své genius loci a nabízí zázemí ne jen jako startovací bod pro různé výlety po okolí, ale i pro moderní nadčasové bydlení s potenciálem dobrého života.

Duch a osobitý charakter projektu, bytového domu i soukromé zahrady, lze vnímat převládajícími materiály jako je cihla, kámen, dřevo či mlat, zelení sestavenou z lokálních druhů připomínajících středomořské společenstvo a zdobnými detaily objektů. Projekt navozuje příjemnou atmosféru italských lokalit Provence, která se v okolí krásně propisuje i v nedalekých levandulových plantážích. Důležitými aspekty při realizaci bylo vystavět dům hodný této lokality – vzdušný, světlý, stylový, nenarušující ráz obce.

V projektu najdete celkem 5 apartmánů (Frankovku, Zweigeltrebe, Sauvignon, Ryzlink a Pálavu) o dispozicích 1+KK s terasou a 2+KK s balkonem. Jeden z apartmánů je už rezervován, zbývající čtyři jsou stále na prodej. Předpokládané zahájení výstavby je jaro 2024, dokončení a kolaudace do konce roku 2024. Koupi bytu je samozřejmě možné financovat i pomocí hypotečního úvěru.

Nyní si prohlížíte apartmán Zweigeltrebe o dispozici 1+KK, který se nachází v přízemí bytového domu a společně s apartmánem Frankovka má 17 m2 terasu s výhledem do zahrady a okolní krajiny na jihozápadní stranu. K apartmánu patří jedno parkovací stání, sklepní kóje a společná místnost pro kola.

Všem majitelům apartmánů bude k dispozici také společná zahrada v toskánském stylu navržená zahradními architekty ze studia Šteflovi.

Malebná vesnice v srdci Modrých Hor a mikroregionu Hustopečsko je druhou nejvýše položenou obcí v okrese Břeclav. Jde o vinařskou obec ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, 50 km jižně od Brna a jen 20 km od vyhlášené památky UNESCO Lednicko-valtického areálu. Celý rok se zde koná spoustu vyhledávaných vinařských akcí, např. Sklepy pod hvězdami, otevřené sklepy Z kopca do kopca, Na Vrbicu pro opicu a nebo Po stopách opičky Emilky za mladým vrbeckým vínem. Tato obec žije vinařskou turistikou a nudit se zde rozhodně nebudete. I z pohledu investice pro krátkodobý pronájem se jedná o velice žádanou lokalitu. Největší zajímavostí obce je soubor vinných sklepů. Jedinečné sklepy s architektonicky unikátním designem navrženým bratry Michnovými jsou kopané v pískovcové skále a protkávají kopec Stráž v sedmi patrech. Obec získala v roce 2014 titul Vesnice Jihomoravského kraje roku 2014.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Vrbici (okr. Břeclav).