Prodej bytu 3+1, Liberec, Aloisina výšina, 63 m2

Aloisina výšina, Liberec - Liberec V-Kristiánov

Prodáno
3 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 680 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavProdáno
AdresaAloisina výšina, Liberec - Liberec V-Kristiánov
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná63 m2
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

PRODÁNO

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízím útulný byt v osobním vlastnictví o velikosti 63m2 s impozantním výhledem na Liberec.
Dispoziční řešení bytu je 3+1 s balkónem. Byt se nachází v 9. patře panelového domu. Nejedná se sice o poslední patro, ale nad tímto bytem již další není, čímž je novým majitelům zaručen naprostý klid.

Dům se nachází v ulici Aloisina výšina, 5 minut chůzí do centra města, a zároveň 5 minut chůzí na přehradu. Umístění domu je tak ve velmi příjemné lokalitě.

Bytové jádro je zděné. Nové rozvody stoupaček. Okna jsou plastová. K bytu náleží klasická sklepní kóje. Byt prošel rekonstrukcí před 12 lety. V celém bytě jsou instalovány zcela nové okenní žaluzie. Vybavení bytu může dle dohody s majiteli v bytě zůstat i nadále.

Do bytu byly nainstalovány nové bezpečnostní protipožární dveře, které splňují ty nejvyšší standardy ochrany.

Dům má novou střechu, nový výtah a nové rozvody plynu a i přesto je ve fondu oprav našetřeno krásných cca 3 milionů korun, což dává novému majiteli jistotu, že se nebude navyšovat fond oprav.

V okolí domu je kompletní občanská vybavenost. Škola, školka, nemocnice, obchody, vše je v dochozí vzdálenosti 10ti minut. V těsné blízkosti je zastávka MHD.

Jednoznačnou výhodou tohoto bytu jsou nízké náklady na bydlení ve výši 3.573,- kč (veškeré zálohy + fond oprav) + elektřina cca 1000,- kč plus zálohy na plyn na vaření 120,- Kč měsíčně na osobu.
Nespornou výhodou domu je vytápění, které je zajištěno vlastní plynovou kotelnou. Dále je zde nainstalován kamerový systém.

Na bytě vázne hypoteční úvěr (1,43 milionů kč) s možností převzetí s velmi výhodnou úrokovou sazbou 1,78%.Fixace tomuto úvěru však končí v září tohoto roku. Kupující však platí vždy pouze cenu 3.590.000,- a převzetí úvěru není žádnou podmínkou, je to pouze případná výhoda pro kupujícího (ušetřeno oproti dnešním úrokovým sazbám cca 40.000,-)

Pro více informací nebo prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

S hypotečním úvěrem velmi rád pomohu a doporučím nejvhodnější řešení.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Liberci.