Prodej vily, Kladno, Průmyslová, 140 m2 (ID: 1155030)

Průmyslová, Kladno - Dubí

6 950 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 33 122 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPrůmyslová, Kladno - Dubí
ID56190
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuRušná část obce
Podlahová plocha140 m2
Plocha nemovitosti436 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Dům ideální k vícegeneračnímu bydlení, skloubení bydlení s podnikáním, nebo s možností předělání až na tři bytové jednotky, toto vše Vám nabízí tato prostorná nemovitost v Průmyslové ulici v Kladně. Momentálně sloužila jako sídlo firmy a domov současných majitelů. Na pozemku 436m2 nalezneme kromě domu, garáž a menší zahradu.

Po vstupu do domu se ocitneme na prostorné chodbě se schodištěm do dalších částí domu. V prvním podlaží nalezneme momentálně dvě kanceláře, každou o velikosti (18m2) tento prostor si nový majitel uspořádá podle svých potřeb. Dále zde nalezneme sklad (4m2), který je možné předělat na koupelnu a samostatné WC. Ve druhém podlaží vstoupíme do bytové jednotky prostornou předsíní s vestavěnou skříní. Ve velikém obývacím pokoji spojeném s kuchyní (35m2) Vás zahřejí krbová kamna. Dále je zde nově udělaná koupelna (6m2). Ve třetím podlaží na Vás čeká útulná ložnice (18m2) s koupelnou. O teplo v domě se kromě krbových kamen v obývacím pokoji postará plynový kotel. Nový majitel jistě ocení, že dům prošel rozsáhlou a nákladnou rekonstrukcí, včetně střechy, veškerých rozvodů, oken a byli zde vylity nové podlahy. Stačí tak dodělat fasádu a dům bude jako nový.

Výhodou domu je kromě široké škály využití i jeho poloha, kdy jste do pěti minut autem v centru města, ve kterém najdete vše co potřebujete k pohodlnému životu. Ať jste vícečlenná rodina, společnost která hledá nové sídlo v průmyslové části Kladna, nebo investor, který zde vybuduje až tři byty. Zavolejte mi a vše probereme osobně na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Kladně.