Prodej bytu 2+1, Praha - Pitkovice, V Pitkovičkách, 39 m2 (ID: 1153987)

V Pitkovičkách, Praha 22, Pitkovice

4 887 500 Kč
/za nemovitost
vč. provize
Hypotéka od 23 292 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaV Pitkovičkách, Praha 22, Pitkovice
ID6944
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná39 m2
Patro3. z 3
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti39 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Parkování

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji krásný byt č.29 o dispozici 2+1 o celkové podlahové ploše 39 m2, umístěný ve 3. NP novostavby bytového domu, jehož kolaudace je plánována na březen-duben 2024. Byt se nachází na jihovýchodním okraji Prahy, v městské čtvrti Pitkovicích.
Dispozice bytu: bytu: prostorná předsíň, kuchyň s kuchyňskou linkou, obývací pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. V přízemí budovy je k dispozici kočárkárna a kolárna. K bytu máte možnost dokoupit garážové stání v přízemí budovy.
Topení je zajištěné plynovým kotlem umístěným v kotelně budovy. Podlahová krytina je kombinací laminátové podlahy a keramická dlažby. Okna jsou s izolačním trojsklem. Jedná se o nízkoenergetickou budovu třídy B.
Nízké měsíční náklady na provoz bytu + elektřina.

Kompletní občanská vybavenost v okolí: škola, školka, restaurace, v docházkové vzdálenosti. Obchody a služby jsou 5 min autem v nedalekých Čestlicích (potraviny Lidl, Albert, Bauhaus, Kaufland, Lutz, nákupní centrum a další). Aquapalace Čestlice 5 min od domu, dendrologická zahrada, zámecký park Průhonice cca 10 min od domu.

Dopravní dostupnost: autem do centra Prahy za 25 minut, MHD jste za 12 minut na stanici metra C Háje. Velmi rychlé napojení na dálnici D1 či pražský okruh směr Plzeň či do centra Prahy.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 10.