Prodej bytu 2+kk, Kazivera (Γκαζίβερέν), Kypr, 50 m2

Kazivera (Γκαζίβερέν), Kypr

167 500 000 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaKazivera (Γκαζίβερέν), Kypr
IDN101331
StavbaSkeletová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná50 m2
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři

Popis

Vážení klienti, dovolujeme si vám nabídnout k prodeji apartmán 2+KK ve výstavbě, v projektu Aphrodite Wellness na Kypru vzdálený 300 metrů od moře a s výhledem na pohoří Troodos.

Apartmán 2+KK bude vybaven kuchyní (bez spotřebičů), koupelnou, která bude plně zařízená včetně toalety, sprchového koutu a baterií, k apartmánu náleží také parkovací stání.

O projektu:
Resort Aphrodite leží na pobřeží zálivu Morphou Bay, hodinu cesty od letiště a 5 minut od města Güzelyurt, kam můžete vyrazit třeba na sobotní farmářský trh. Pokud hledáte místo, kde naberete sil, utužíte zdraví a dopřejete si omlazující nebo wellness péči, resort Aphrodite je ta správná volba.

Projekt zahrnuje jednolůžkové až třílůžkové apartmány s výhledem na moře či pohoří Troodos na jihu. A právě tam také objevíte oblíbené lyžařské letovisko – čtyři kilometry sjezdovek až do výšky 1950 metrů.

V resortu jsou rezidentům k dispozici:
Masáže, anti-aging procedury, kryosauna, parní sauna, jacuzzi nebo solná jeskyně,
Jógové a meditační studio
Centrum funkční medicíny a diagnostické centrum
Škola surfu, klub vodních sportů, volejbalové hřiště nebo minigolf, vnitřní, venkovní a střešní bazény.

Pokud uvažujete o koupi investičního apartmánu, rádi vám vysvětlíme proces koupě, ukážeme další projekty nebo vám povíme více o místní kultuře. K prodeji apartmánu nabízíme také následnou správu nemovitosti a její pronájem přímo s developerem. zajistíme pro vás také výhodné financování a veškerý právní servis.

Po dohodě je možné domluvit také inspekční cestu na Kypr a prohlédnout si dokončené projekty i rozestavěné nemovitosti přímo na místě.
Vřele doporučujeme!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!