Prodej rodinného domu, Libčice nad Vltavou, Ke Křižovatce, 235 m2

Ke Křižovatce, Libčice nad Vltavou

5 997 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 580 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKe Křižovatce, Libčice nad Vltavou
IDN102319
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná235 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti966 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Libčicích nad Vltavou

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji dům situovaný na okraji malebné obce Libčice nad Vltavou, pouhých pár kilometrů od Prahy. Tato nemovitost je ideální pro všechny, kteří hledají dům s historií a chtějí si dům přizpůsobit vlastnímu vkusu a potřebám.

Dispozice domu je 3+kk s koupelnou a toaletou o ploše 127 m2.
Velká půda o velikosti 109 m2 nabízí možnost vytvoření další bytové jednotky nebo rozšíření počtu pokojů s příslušenstvím.

Dům je částečně podsklepený, což poskytuje další úložný prostor.

Do domu je zavedena elektřina. V současné době je využívána jímka, ale je zde bezproblémové připojení na městskou kanalizaci, která vede hned vedle domu.
K dispozici je kaplička pro potenciální připojení plynu.
Voda je momentálně využívána z vlastní studny, ale je zde možnost připojení na vodovodní řad.

Dům je suchý a odolný proti vlhkosti.

K domu patří několik menších přístavků a pergola s grilem, což je ideální pro odpočinek a grilování.

Za domem se rozkládá zahrada o ploše 627 m² s velkými možnostmi využití.

Libčice nad Vltavou nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně školky, školy, pošty, lékařů a lékárny, obchodů, restaurací a kaváren, dětských a sportovních hřišť a dokonce i koupaliště.

Obec je také ideálním výchozím bodem pro cyklisty díky Povltavské cyklistické stezce.

Mimo dobré dostupnosti do nedalekých Kralup nad Vltavou je hlavně výborné spojení s Prahou. Do centra se dostanete vlakem do 30 minut po celý den. Výborné spojení je také autem a autobusem.

Tato nemovitost nabízí obrovský potenciál pro ty, kteří hledají příležitost k vlastnímu bydlení v krásném venkovském prostředí s výborným spojením do Prahy. Nový majitel si může upravit dům podle svých představ a potřeb.

Samozřejmostí je pomoc při financování koupě i následné rekonstrukce, kterou také můžeme zajistit včetně využití a vyřízení dotací.

Nebojte se nás kontaktovat pro další informace nebo prohlídku.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102319.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Libčicích nad Vltavou.