Prodej restaurace, Trutnov, Prokopa Holého, 793 m2

Prokopa Holého, Trutnov - Horní Předměstí

14 999 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize RK a právních služeb. O ceně je možno jednat.
Hypotéka od 71 481 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaProkopa Holého, Trutnov - Horní Předměstí
IDN84531
StavbaMontovaná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná793 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuSídliště
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Trutnově

Popis

Nabízíme k prodeji komerční objekt o celkové užitné ploše 793,3 m2, sloužící z větší části jako provozovna restaurace. V přízemí se nachází menší prodejna potravin. V zadní části budovy je umístěna výměníková a tlaková stanice (276,94 m2), která se na základě stávající smlouvy s ČEZ Teplárenská a.s. podílí z 34,61 % na nákladech na opravy a zachování společných částí.

Objekt se nachází v zástavbě obytných domů, tvořících sídliště, v ulici Prokopa Holého v Trutnově. V blízkosti sídliště se postavena základní škola. Budova je napojena na rozvod elektrické energie, veřejný vodovod, veřejnou kanalizaci, horkovod a zemní plyn je na hranici pozemku.

Objekt je dvoupodlažní, nepodsklepený. Je založen na betonových patkách a betonových pasech. Jedná se o železobetonový montovaný skelet. Stropní konstrukce jsou provedeny z železobetonových panelů. Část obvodových stěn je vyzděna, z části jsou stěny provedeny z lehkého obvodového pláště (tzv. boletické panely). Střecha je plochá. Její konstrukci na betonových panelech tvoří škvárový násyp v tl. 3-13 cm, plynosilikát v tl. 20 cm, asfaltopískový koberec a dřívější lepenka byla před několika lety nahrazena hydroizolační PVC fólií určenou na ploché střechy. Objekt má provedeny vnitřní svody. Okna jsou dřevěná zdvojená, dveře uvnitř objektu dřevěné. Schodiště z 1. NP do 2. NP je ocelové se stupni z terasa.

V objektu jsou nainstalovány rozvody topení s radiátory, současný majitel však vytápí objekt elektrickými přímotopy. Celé 2. NP slouží jako restaurace. tuto tvoří celkem čtyři místnosti z nichž v jedné je umístěn bar s výčepem, se zázemím pro personál v jedné části a stoly s židlemi pro hosty v druhé části. Druhá místnost rovněž slouží pro běžné hosty restaurace. Další místnost je užívána z části jako salonek a z části pro umístění zábavního zařízení (kulečník, billiard, elektronické šipky apod.). Poslední, největší místnost, slouží jako sál s tanečním parketem, kde je možno zajistit až 100 míst k sezení. V 1. NP je prodejna potravin a sociální zařízení pro muže a ženy, které náleží k restauraci.

Venkovní omítky jsou v převážné části provedeny z břízolitu, v části je provedena keramická mozaika, v části je proveden lehký obvodový plášť. Vnitřní omítky jsou štukové, místnosti ve 2. NP jsou obloženy dřevěným obkladem. V objektu je instalován výtah o nosnosti 500 kg. Klempířské konstrukce jsou provedeny z pozinkovaného plechu. Objekt je užíván od roku 1971.

Objekt je možno nadále provozovat jako restauraci a prodejnu potravin, případně lze uvažovat o rekonstrukci na bytové jednotky. Vzhledem k lokalitě by po takových bytech byla velká poptávka. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N84531.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje restaurací v Trutnově.