Prodej rodinného domu, Hrusice, Mnichovická, 197 m2

Mnichovická, Hrusice

24 900 000 Kč
/za nemovitost
cena u makléře
Hypotéka od 118 666 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMnichovická, Hrusice
ID0531
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná197 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1236 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Hrusicích

Úklidové služby

Popis

Nabízíme vám jedinečnou příležitost najít svůj vysněný domov umístěn v naprostém soukromí. Tento klenot vás přivede do klidného ráje, daleko od shonu velkoměsta a zároveň vás obklopí nádherným venkovským prostředím.

S touto nemovitostí získáte nádherný výhled na malebný rybník, který se stane vaším denním útočištěm. K tomu všemu patří vlastní molo, kde si budete moci užívat poklidné chvíle u vody.

A to není vše. Na pozemku se nachází bazén se slanou vodou, ideální místo pro osvěžení a odpočinek během letních dnů. Tento neobvyklý dům spojuje luxus, přírodní krásu a moderní bydlení, které si zamilujete.

Přijměte pozvání a objevte svůj nový domov. Tato nemovitost u Hubačovského rybníka mezi Mirošovicemi a Hrusicemi vám nabídne nejen prostorné molo s vlastní loďkou, ale také pohodlný altán, ideální pro relaxaci a grilování.

Okolní rovinatý terén a bazén jsou dalšími místy pro váš volný čas. Ale to není vše, co tato nemovitost nabízí. Nad molem vede vlastní stezka obklopena zelení s automatickou závlahou, což může být veliká přidaná hodnota pro náročnější zahrádkáře.

Dům má v přízemí předsíň, obývací pokoj s krbem, plně vybavenou kuchyňskou linku s jídelním prostorem, pokoj pro hosty, koupelnu se sprchou a WC. Z předsíně můžete přímo zajít do garáže.

V patře najdete tři samostatné ložnice a koupelnu s vanou a hydromasážním sprchovým koutem. Pod bazénem se nachází technická místnost, úložné prostory, venkovní toaleta a další pokoj pro hosty. Tato nemovitost má vše, co potřebujete pro dokonalý život. Celková užitná plocha domu je 197m2 (166m2 obytná část + 31m2 garáž).

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hrusicích.