Pronájem bytu 3+kk, Praha - Troja, Povltavská, 111 m2

Povltavská, Praha 7 - Troja

45 000 Kč
/za měsíc
+ služby 5.000,- Kč + poplatky 7.500,- Kč, kauce, provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPovltavská, Praha 7 - Troja
IDA8222S
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná111 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha111 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

Klimatizovaný, 2-ložnicový, nezařízený podkrovní byt se 2 koupelnami k pronájmu, 3+kk, 111m2, s balkonem 8m2, situovaný ve 2. patře nedávno postaveného rezidenčního objektu s výtahem, společnou zahradou s bazénem a podzemní garáží.

Nemovitost se nachází v klidné rezidenční lokalitě v zeleni, v blízkosti Vltavy, ZOO, Trojského zámku, Stromovky, zastávek MHD (bus + tram), 5 km autem do centra a 10 minut jízdy autem k obchodnímu centru Letňany.

Z bytu je výhled na Pražský hrad. Dispozice bytu: vstupní hala s vestavěnými skříněmi a botníkem, velký obývací pokoj (49m2) s krbem, otevřenou plně vybavenou kuchyní se spotřebiči (sklokeramická varná deska, trouba, lednice s mrazákem, myčka a mikrovlnná trouba) a se vstupem na balkon (8m2), spíž, 2 ložnice (14m2 a 13m2), šatna a 2 koupelny (jedna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou a druhá s rohovou vanou, umyvadlem a toaletou).

Na podlaze je mramor, dlažba a parkety. Klimatizace, podlahové topení, videotelefon, přípojka na internet a satelit, alarm, bezpečnostní dveře, vestavěné skříně, pračka, sušička. K dispozici je sklípek (6.16m2) a dvě garážová stání (v ceně). Pro rezidenty je k dispozici společný venkovní vyhřívaný bazén.

Kauce: 2 měsíční nájemné. Nájemné: 45.000,- Kč + fixní služby 5.000,- Kč + záloha na poplatky 7.500,- Kč + provize RK.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 7.