Prodej bytu 2+kk, Strakonice, Na Dubovci, 40 m2

Na Dubovci, Strakonice - Strakonice II

2 786 000 Kč
/za nemovitost
Neplatíte provizi RK, prodej přímo od majitele
Hypotéka od 13 277 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Dubovci, Strakonice - Strakonice II
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná40 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha40 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Strakonicích

Popis

Byt č. 4
Byt 2+kk 39,2 m2 v přízemí nově zrekonstruovaného historického objektu Paláce Na Dubovci 6, v blízkosti centra. Byt je orientován na SZ s výhledem na sousední areál hradu a zámku. V bytě jsou nově instalovaná francouzská dřevěná okna. Parkování možné na dvoře objektu.

Výhodou je vestavba galerie, která užitný prostor bytu navyšuje o téměř 10 m2 – galerie s výškou 140 cm. Přístupná je po pohodlných schůdcích (není na foto, bude doplněno). Tento netypicky řešený byt má vyvýšenou místnost s okny, která může například sloužit jako ložnice.

Ohřev teplé vody a vytápění zajišťuje místní teplárna, což společně s částečným zateplením a novými okny snižuje náklady na bydlení. Perfektní občanskou vybavenost širšího centra města podtrhuje i blízké obchodní centrum Maxim. Palác přímo navazuje na park a sportovní areál s tenisovými kurty.

Variabilita dostupných bytů (1+kk až 4+kk, od 25 do 100 m2, v 1. NP až 3. NP) uspokojí každého – byty s historickým balkonem nebo moderní lodžií, výhledem na areál hradu a zámku, honosné byty či menší, avšak velice příjemné garsonky, v patrech nebo v přízemí, s původními prvky nebo spíše v modernějším pojetí. Vždy však v kvalitním provedení.

U bytů před dokončením možnost úprav dle přání kupujícího. Zejména změny týkající se podlahy, výmalby, umístění zásuvek, kuchyně apod.

Vlastněte kus historie Strakonic ve standardu novostavby. V případě zájmu neváhejte odpovědět na tento inzerát.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Strakonicích.