Prodej rodinného domu, Meziměstí, 227 m2

Meziměstí

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMeziměstí
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná227 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1622 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Meziměstí

Popis

Nabízíme zrekonstruovanou chalupu, která nabízí směs moderního vybavení a tradičního kouzla českého venkova a původního rázu Sudet. Jakmile vyjdete z chalupy, dýchne na vás klid a pohoda CHKO Broumovsko a její dechberoucí příroda. Před chalupou pobublává místní potok, který se v létě hemží pstruhy a za ním se rýsují kopce Orlických hor a louky na nichž se pasou krávy.
Chalupa prošla celkovou rekonstrukcí v roce 2019.Jedna polovina chalupy je vystavěna zcela nová a kompletně dekoru dřeva, druhá zachovává původní ráz Sudet. Chalupa byla do zimy 2021 využívána jako zcela soukromý subjekt, který sloužil k rodinným oslavám a byl zde kladen důraz na balanc mezi soukromým a dostatečným prostorem pro setkání celé rodiny.
Dispozice:
V horním patře jsou 4 oddělené ložnice s manželskými postelemi. Z toho 2 jsou zařízeny zcela pro děti a naleznete v nich hrací koutek s velkým množstvím hraček jak pro chlapce, tak pro dívky. Horní a dolní patro spojuje krásné dřevěné schodiště.
V dolním patře je oddělená toaleta a nová koupelna s velkým sprchovým koutem, pračkou, umyvadlem se zrcadlem a malou skříňkou s podlahovým topením.
Jednu polovinu přízemí zabírá velká společenská místnost s krbem, gaučem, televizí a velkým jídelním stolem, ideální na společné posezení až 10 lidí. V druhé části přízemí je kuchyně s kompletním vybavením, které zahrnuje rychlovarnou konvici, sklokeramickou desku, mikrovlnnou troubu, myčku nádobí, elektrickou troubu a lednici. Hlavním skvostem kuchyně jsou však kachlová kamna.
S kuchyní je propojen menší obývací pokoj s gaučem, televizí a jídelním koutem. Poslední místností v přízemí je malá herna se stolním fotbálkem, kreslícím koutkem a velkou zásobou stolních her a stavebnic. Celá spodní část objektu je bezbariérová.
Na zahradě je venkovní posezení s přístřeškem, lavicí, stolem a grilem. Tady si můžete užívat čerstvého vzduchu i za deště a do nočních hodin relaxovat u ohně a poslouchat to blažené ticho přerušované jenom bubláním sosedícího potoka.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Meziměstí.