Prodej pozemku pro bydlení, Javorník, 4942 m2

Javorník

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaJavorník
Plocha nemovitosti4942 m2

Origo partneři v Javorníku

Popis

Zájemcům o výstavbu, případně bydlení na venkově nabízíme zajímavou parcelu se souborem navazujících pozemků, které převážně jsou rovněž dle územního plánu vhodné k výstavbě. Tyto pozemky, téměř rovinatého charakteru, nabízí dostatek soukromí, leží na okraji obce, ze západní strany s výhledem do krajiny, z východní pak navazují přímo na vesnickou zástavbu. Rozloha činí 4.942m2. Nachází se tu přípojka k el.síti a vodovodu a na zahradě studna. Na pozemku stojí selské stavení v původním stavu, které by vyžadovalo rozsáhlou rekonstrukci, další možností je její kompletní odstranění a využití nebo prodej dnes tolik žádaného kamene. Po dohodě je možno zajistit i firmu odstraňující stavby. Rovněž můžeme pomoci s dokumentací k výstavbě přístupových cest ke vzdálenějším částem pozemku v případě, že by se uvažovalo výstavbě několika samostatných nemovitostí nebo rozdělením pozemků na menší funkční části.
Klidná obec nakloněná k poklidnému způsobu života svých obyvatel je vybavena obecním úřadem, školkou, školou, knihovnou, pravidelnou autobusovou dopravou, cyklostezkou, je obklopena lesy, rybníky a přírodou. Ostatní občanská vybavenost, obchody, úřady, kultura, sport se nachází ve 3 km vzdálených Svitavách nebo 15 km vzdálené Litomyšli.
Jsme připraveni zodpovědět Vaše dotazy, pomoci při financování nebo předvést Vám nemovitost přímo na místě.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Javorníku (okr. Svitavy).