Prodej rodinného domu, Praha - Troja, Trojská, 980 m2

Trojská, Praha 8 - Troja

175 000 000 Kč
/za nemovitost
CENA K JEDNÁNÍ
Hypotéka od 833 998 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTrojská, Praha 8 - Troja
IDN00205
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná980 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1955 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Hledáte naprosté soukromí a přitom chcete bydlet v jedné z nejprestižnějších pražských lokalit? Máme pro Vás nabídku exkluzivní vily v Praze -Tróji. Vnitřní bazén s protiproudem, fittness zóna, wellness, skleněný výtah, vyhřívané chodníky a vjezd, společenská místnost s domácím kinem, atelier s knihovnou na galerii…to vše je v tomto luxusním domě samozřejmostí.
Vila je rozložena do 5 podlaží, 4 nadzemní podlaží jsou propojena vnitřním celoskleněným výtahem. Schodiště je umístěno do předsazeného skleněného oblouku.
V přízemí budovy na úrovni zahrady, se nachází wellness se saunou, vířivkou, odpočívárnou a WC. Dále zde na patře naleznete malý taneční sál s baletní tyčí s možným využitím pro fitness, společenskou místnost s přímým vstupem na zahradní terasu a prostor pro domácí kino. Z chodby na tomto patře projdete do garáží pro 3 vozy.
Hlavní společenské prostory na vás čekají v prvním patře. Ze zádveří u hlavního vstupu do domu, resp. ze vstupní haly vstoupíte do prostorného obývacího pokoje s francouzskými okny lemovaného terasou, na něj navazuje jídelna s krbem. Plně vybavenou kuchyň se spotřebiči Miele a Siemens najdete v dosahu. Dále je na patře pokoj pro hosty s vlastní koupelnou a WC, další samostatné WC a malá technická místnost.
Druhé patro je propojeno s vedlejší budovou, kde se nachází vnitřní bazén s protiproudem. První spojení tvoří krytý, prosklený, vytápěný most se vstupem z chodby. Druhý přístup je možný přes privátní sluneční terasu.
Ve druhém patře najdete privátní ložnici se šatnou a koupelnou. Dále dvě propojené ložnice, pracovnu, koupelnu s WC a sdílenou šatnu. Jižní stranu druhého patra lemují terasy.
Atypické třetí patro je možné využit jako ateliér, pracovnu či samostatný apartmán. Tento velkorysý prostor s osobitým designem se odlišuje svým extra vysokým stropem, prosklenou šikmou střechou, patrovou galerií s knihovnou, moderním kuchyňským koutem. Terasa vám nabídne nerušený výhled na Prahu.
V suterénu přístupném ze zahrady, najdete kromě skladových prostor veškeré technické zázemí budovy.
Při samotné stavbě byly použity nejmodernější materiály. Samozřejmostí jsou dřevěné podlahy, značková sanita, velkoformátové dlažby, 2 krby, izolační hliníková trojskla, bezpečnostní kamerový systém, plynové kotle Buderus, vzduchotechnika s funkcí chlazení i topení, na udržované vzrostlé zahradě automatická závlaha. Potěší Vás jistě vyhřívané chodníky a vjezd do garáží.
Dům je v Trojské ulici, a ačkoliv je nedaleko komunikace, za hustým pásmem vzrostlých stromů a zeleně je oáza naprostého klidu. Pokud hledáte soukromí, pak je tento atypický dům pro Vás to pravé. Jeho charakteristika dvěma slovy je „skrytý luxus“. A o to tady jde. Nebýt ve středu pozornosti široké veřejnosti, a přitom si žít svůj sen. Bydlet ve vile v Troji vždy bylo, je a bude prestiž.
Bližší informace k této luxusní vile Vám rádi zašleme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 8.