Prodej rodinného domu, Pečky, 165 m2

Pečky

13 141 457 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 62 628 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPečky
ID0133
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná165 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti325 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Pečkách

Úklidové služby

Popis

K prodeji nabízíme novostavby 19 řadových domů v developerském projektu "Resort za hřištěm", realizovaném v obci Velké Chvalovice (součásti města Pečky, okr. Kolín). Každý z domů má bytovou plochu o dispozici 4kk (o velikosti 165,3) ve dvou patrech, vlastní garáž a rozlehlou zahradu (zahrady mají výměru od 325,38 m2 až po 461,87 m2). Z obce je dobrá dostupnost do okolních měst (Kolín, Český Brod, Poděbrady...), ale zejména do Prahy. Spojení je pokryto autobusy, vlakem, ale i blízkostí dálnice D11. V Pečkách je plná sociální vybavenost a dostatek kulturního i sportovního vyžití, proto je zde bydlení vhodné pro všechny věkové skupiny obyvatel. Spojení s přírodou je v této lokalitě samozřejmostí.

V inzerci uvidíte nejen vizualizace konečného stavu, ale budeme zde pro Vás pravidelně aktualizovat fotodokumentaci probíhající stavby. Můžete si proto pohlídat stavbu Vašeho vysněného bydlení osobně. Vizualizace jsou pouze orientační a v průběhu realizace developerského projektu může být jejich podoba upřesňována a měněna, vždy v souladu s obsahem smluvní dokumentace uzavírané se zájemci. Nyní je ještě poslední šance si zažádat o změnu dispozičního řešení uvnitř domu. Pro bližší informace o jednotlivých řadových domech kontaktujte, prosím, realitní kancelář.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pečkách.