Prodej bytu 3+1, Liberec, Na Pískovně, 80 m2

Na Pískovně, Liberec - Liberec XIV-Ruprechtice

Prodáno
3 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 871 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavProdáno
AdresaNa Pískovně, Liberec - Liberec XIV-Ruprechtice
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná80 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitelky si Vám dovoluji nabídnout prostorný byt v lokalitě Ruprechtice v Liberci.

Jedná se o byt v panelovém domě („hokejka“) s 11. nadzemními podlažími.
Dům prošel rekonstrukcí pláště (zateplení) a stoupaček. Do patra bytu vyjedete novým výtahem.

Byt s dispozicí 3+1 o rozloze 80m2, se nachází v 10. patře s krásným výhledem na Liberec a jeho dominantu Ještěd. Na druhou stranu koukáte z oken do Jizerských hor.
V okolí domu se dá vyjít během 2 minut do krásné přírody. Do centra města je to autem 5 minut. V bytě jsou 3 větší pokoje, kuchyň a prostorný špajz na chodbě.

Celkově se jedná o velmi klidné sídliště, se spoustou zeleně a posezení v okolí, nedaleko se nachází Tesco, lékárna, pošta, parky, ZŠ, dětské hřiště a další občanská vybavenost. Přímo naproti vchodu je pak místní mateřská školka. Ruprechtice jsou velmi žádanou lokalitou, nabízí klidné a příjemné bydlení.

Byt je v původním stavu, který však umožňuje novému majiteli realizaci bydlení zcela dle vlastních představ. Jádro je zděné. Podlahy jsou ve většině bytu původní dřevěné parkety. V největším pokoji je položen koberec.

K bytu náleží sklepní kóje v přízemí domu.

Vytápění je ústřední.

Celkové poplatky na bydlení jsou do 6.000,- kč pro 4 člennou rodinu (elektřina, teplo, teplá a studená voda, fond oprav, úklid domu, poplatek správě domu).

V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.

S hypotečním úvěrem velmi rád pomohu nebo případně poskytnu jen rady.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Liberci.