Prodej rodinného domu, Janské Lázně, Černohorská, 263 m2

Černohorská, Janské Lázně

14 900 000 Kč
/za nemovitost
Cena k jednání
Hypotéka od 71 009 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČernohorská, Janské Lázně
ID0269
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná263 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti2263 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Janských Lázních

Popis

Nabízíme k prodeji velký rodinný dům s třemi bytovými jednotkami v bezprostřední blízkosti centra horského města Janské Lázně, které jsou významné rekreační, turistické a sportovní centrum Krkonoš.
Dům se nachází při komunikaci vedoucí do centra lázní.
Dispozičně je rozdělen na tři bytové jednotky, přičemž v levě časti v přízemí je dispozice 3+1 se vstupem do 1NP, kde je jeden obytný pokoj a sklad. V pravé části domu se nachází v přízemí jednotka 1+1 a v 1NP jednotka 4+1.
Celková obytná plocha domu činí 263 m2, dále plochy užitné jako sklep, kolny, garáže činí 110 m2.
Velká dvougaráž a kolny stojí na pozemku k domu, který má výměru 1573 m2. Příjezd k domu je po vlastním pozemku.
Vytápění domu je kombinované: horkovod, krbová kamna s výměníkem a elektrokotel. Teplou vodu zajištují bojlery. Dům je napojen na obecní vodovod a napojen na kanalizaci. Plyn není zaveden.
Elektřina v mědi. Na domě v průběhu nedávných let probíhaly rekonstrukce oken, střechy, údržby venkovních ploch, nátěry a izolace domu.
Nespornou výhodou této nemovitosti je poloha s dosahem veškeré občanské vybavenosti a výbornými službami.
Janské Lázně nejsou rájem jen pro ty, kdo chtějí odpočívat v lázních, ale i pro milovníky sportů všeho druhu. V zimě na vás čekají upravené lyžařské tratě skiareálu Černá hora, sáňkařská dráha a upravované značené trasy krkonošské magistrály. Od jara do podzimu se můžete vydat na výlet po cyklistické naučné stezce anebo prozkoumávat Černohorské rašeliniště, najdete zde i lanový park s Baby parkem, který je určený dětem s výškou od 100 do 140 cm.
Jedná se vhodnou nabídku k investici, ale i pro rodinný relax.
Neváhejte zavolat a přijít si tuto nemovitost prohlédnout.
Další podrobné informace u makléřky nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Janských Lázních.