Pronájem bytu 1+kk, Přáslavice, 15 m2

Přáslavice

6 500 Kč
/za měsíc
Nepožaduji kauci a zprostředkovatelské poplatky,v ceně zahrnuty-2 vlastní parkovací místa u domu,relaxační zahrada,veškeré opravy,úklid domu,int.a TV.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPřáslavice
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná15 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha15 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Terasa

Origo partneři v Přáslavicích

Popis

Malý příměstský 1+kk(autobusem na hlavní nádraží 10 min., autem 5 min.). Platí výhradně pro 100% nekuřáky. Nabízím bydlení s pěknou zahradou určenou na relaxaci organizmu, grilování, sportování a kochání se přírodou. Jedná se o byt 1+kk (garsoniéra-15m2) s vlastní sociálkou a kuchyňkou pro max. 1 osobu za pevnou paušální částku 6.500,-Kč/měs. + 2.000,-Kč/měs. za veškeré služby a energie včetně internetu, tv, sat, úklidu, všech drobných i velkých oprav v bytě, odvozu komunálního odpadu, vodného, stočného, parkování pro 2 auta u domu, hlídání společných prostor v domě a přilehlých parkovišť. Bezplatná je i non-stop služba pro hlášení závad a potřeb nájemníků. Byt se nachází v příměstské obci Přáslavice v klidném rodinném bytovém komplexu v těsné blízkosti Olomouce a má vynikající autobusové napojení na Olomouc. Nájemník je povinen pouze jednou měsíčně uhradit pevně stanovené paušální nájemné a neřeší dodavatele služeb a energií. Byt je určený výhradně pro 100% nekuřáky, klidné, tiché a pracující občany, nebo důchodce bez pejska, kterým nabízím komfortní bydlení bez kauce s možností zajištění trvalého pobytu a bezplatné řešení veškerých záležitostí, které se týkají provozu bytu a domu. V celém bytovém komplexu je zajištěn klid a pořádek. Nabízený byt, který je v mém osobním vlastnictví neposkytnu sociálně nepřízpusobivým osobám, proto zájemce o bydlení, kteří jsou v produktivním věku a žijí pouze ze sociálních dávek neubytuji! V bytě je přísný zákaz kouření a v případě porušení tohoto pravidla končí platnost nájemní smlouvy. Majitel bytového domu bydlí přímo v bytovém komplexu. U domu je zelená relaxační zóna s lavičkami a altánem. V obci je plná občanská vybavenost, včetně pizerie, několika obchodů, restaurací, nadstandardních sportovišť, tenisových kurtů, posilovny, nových tělocvičen a cyklostezek. V případě zájmu je pro nájemníka zajištěn odběr chutných obědů v místní jídelně za bezkonkurenční ceny. Byt je nový, má vlastní kuchyňku a kompletní sociální zařízení. Veškeré prostory se předávají čisté a nepoškozené, nachystané na nastěhování. V bytě může bydlet maximálně jedna osoba bez pejska. Pokud by se vám takové klidné bydlení zamlouvalo, tak doporučuji požádat o zaslání informačních podmínek pro získání bytu do pronájmu. Při podpisu smlouvy je nutno složit pouze nájemné na první měsíc bydlení. Nepožaduji kauci ani zprostředkovatelské poplatky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Přáslavicích.