Prodej bytu 2+kk, Praha - Vinohrady, Mánesova, 59 m2

Mánesova, Praha 2 - Vinohrady

9 487 300 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 45 214 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMánesova, Praha 2 - Vinohrady
ID0261
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná59 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Máme pro vás jedinečnou příležitost ke koupi bytu 2+kk disponující 60 m2, v rámci projektu Mánesova 73. Rezidence se nachází v jedné z nejexkluzivnějších pražských čtvrtí. Byt se nachází v důkladně zrekonstruovaném činžovním domě na prestižní adrese u Jiřího z Poděbrad tedy v srdci Vinohrad. Celý dům dýchá atmosférou první poloviny 20. století, která byla zachována pečlivou renovací společných prostor.

Byt se nachází v blízkosti dvou malebných městských parků - parku Svatopluka Čecha a Riegrových sadů. Riegrovy sady, jeden z největších pražských parků, nabízí rozsáhlé travnaté plochy, dětská hřiště, restaurace a spoustu možností pro sportovní aktivity. V letních měsících se zde koná mnoho společenských událostí, jako jsou koncerty a sportovní akce.

Jednotka 2+kk se nachází v 6. NP, sestává ze dvou pokojů, prostorné chodby a koupelny. Jednotka je ve stavu před rekonstrukcí, nabízí tedy ideální příležitost si zařídit byt dle svých představ. V domě je pro vaše pohodlí zřízen výtah.

Jedná se o prodej od přímého majitele přičemž klient neplatí provizi.

Vinohrady samy o sobě nabízejí veškeré služby v dosahu pěší chůze. V posledních letech zde vzniklo mnoho útulných kaváren, luxusních restaurací a obchodů s kvalitními potravinami z celého světa, čímž zajišťují pohodlný a příjemný životní styl.

Skvělé dopravní spojení tramvajemi a metrem ve všech směrech je další výhodou této lokalizace, což z ní činí ideální místo k bydlení uprostřed města. A pokud máte rádi procházky, můžete se do centra Prahy dostat pěšky přes malebný park.

Nabízíme vám jedinečnou šanci stát se součástí této exkluzivní rezidence. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Vaše nové bydlení na Vinohradech je na dosah!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 2.