Pronájem bytu 1+kk, Brno, Vlhká, 46 m2

Vlhká, Brno

28 000 Kč
/za měsíc
+ provize kanceláři / cena zahrnuje energie + služby
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVlhká, Brno
IDInVlC
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná46 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Nový a stylový mezonetový byt 1+kk, který se nachází nedaleko centra města se bude uvolňovat pro nové klienty, kteří hledají moderní a útulné ubytování! Byt je vhodný pro 1-4 lidi!

V blízkosti domu se nachází zastávky MHD, centrum města, hlavní vlakové a autobusové nádraží, parky, Vlněná Office Park, obchodní centrum Vaňkovka a Tesco, divadla, galerie a mnoho dalšího!

Na patře se nachází společná pračka, sušička a balkon!

Byt se nabízí vybavený s kuchyňskou linkou (varná deska, digestoř, myčka, lednička s mrazničkou, kuchyňské vybavení, kávovar, konvice) a obývacím prostorem, kde je skříň, pohovka, konfre. stolek, jídelní stůl se židlemi, tv stolek a TV. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Na vrchím patře se nachází místo na spaní. V bytě se nachází také klimatizace!

Přestože v domě není výtah, můžete si užít svůj volný čas na společné zahradě, kde je dětské hřiště nebo místo na grilování.

Měsíční nájem je 28 000 Kč včetně energií, služeb a Internetu (100 Mbs/s). Vratná kauce je 28 000 Kč. Smlouva může být na 1-12 měsíců!

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, tak nás neváhejte kontaktovat nyní!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně.