Prodej bytu 2+kk, Olomouc, Vídeňská, 74 m2 (ID: 1142713)

Vídeňská, Olomouc

8 972 250 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 759 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVídeňská, Olomouc
StavbaCihlová
Plocha užitná81 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha74 m2
Balkon

Origo partneři v Olomouci

Popis

Poslední šance! Získejte svůj vlastní kousek luxusu v rezidenci Vídeňská 11!

Společnost SIROKY Real Estate představuje nový projekt Vídeňská 11 v bezprostřední blízkosti nejkrásnějších olomouckých parků.

Rezidence se nachází v Olomouci v prestižní lokalitě ve Vídeňské ulici, která je proslulá svými honosnými vilami z 18. a 19. století. Historická budova na adrese Vídeňská 11 prošla rozsáhlou, ale citlivou rekonstrukcí, jejímž výsledkem je jedinečný projekt, který kombinuje přirozené kouzlo neobaroka s jednoduchostí moderního pojetí. S historickým centrem na jedné straně a velkolepými Smetanovými sady na druhé se naleznete skryti mezi stromy, ale přitom ve středu dění. 

Nabízíme Vám posledních 13 bytů v tomto projektu, s dispozicemi od 1+kk po velkorysé 3+kk. Všechny byty disponují prostornými místnostmi s vysokými stropy a úchvatnými výhledy do Smetanových sadů či do privátního zeleného vnitrobloku. Interiéry jsou vybaveny exkluzivními značkami, které se řadí mezi špičky evropského designu.

Byt k prodeji 1G o velikosti 81 m2 se nachází v 1. podlaží činžovního domu. Bytu samozřejmě nechybí ani sklep o rozloze 5,2 m2 v suterénu domu a balkon o velikosti 2,3 m2 s výhledem do privátního vnitrobloku domu. Nechybí ani výtah zdoben o doplňky z prvotřídního kovu od italského De Castelli.

Koupelna v bytě 1G je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a vanou, které jsou zajištěny od italského výrobce Catalano a německé značky Bette. Toaleta je situovaná v samostatné místnosti. Obklady a dlažby od španělské Porcelanosa kombinují špičkový design, inovativní řešení a dokonale technické parametry. Vodovodní baterie od italské značky Gessi nabízí skloubení špičkové technologie, pravé italské kvality a nadčasového designu.

Dřevěné podlahy v bytě jsou zajištěny od italského výrobce Foglie D’Oro. Dodavatelem podlah jsou čeští mistři z Valen&Masar, kteří zajišťují jejich správnou instalaci podlah. Minimalistický design vypínačů německé značky Berker a bodového osvětlení belgické značky Modular dokonale splyne s interiérem.

Díky své strategické poloze, významné univerzitě a kultuře je Olomouc již po staletí přirozeným centrem Moravy. Nyní je město na vrcholu společenského a kulturního rozkvětu a je tak velmi lákavým místem pro život. Město si vás získá nejen pro svou historii a památky, ale také pro svou osobitou atmosféru, překvapivou gastronomickou scénu a špičkové služby.

Nenechte si ujít tuto neopakovatelnou šanci! Předpokládaný termín dokončení projektu je 2Q/2024. Rezervujte si svůj byt ještě dnes a buďte součástí této exkluzivní rezidence.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Olomouci.