Prodej chalupy, Javornice, 117 m2

Javornice

4 249 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 20 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJavornice
ID20231223
StavbaKamenná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná117 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti515 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Javornici

Popis

Potřebujete si občas vyčistit hlavu a zmizet z města? Chcete se nadýchat čerstvého vzduchu, odpočinout si v přírodě, v horách nebo ve vlastním sklípku? Tak právě pro vás mám tuhle zrekonstruovanou chalupu, která je snem každého moderního chalupáře.

Nabízím vám zrekonstruovanou chalupu o dispozici 3+kk s výměrou 117 m2, která se nachází ve vesnici Přím, části obce Javornice na okraji Orlických hor. Chalupa stojí na pozemku o velikosti 515 m2, je z části podsklepená a její součástí je otevřený přístřešek.

V přízemí je světnice o velikosti 28 m2, kde na vás dýchne pohádková atmosféra. Původní modrá kachlová kamna s pecí, dřevěný strop s trámy, špaletová okna. Přes chodbu se dostanete do koupelny s vanou a toaletou a hlavně do kouzelného vinného sklípku s klenutými stropy.

Po dřevěném schodišti vystoupáte do patra, kde jsou dvě ložnice s výměrou 34 m2 a 27 m2. V ložnicích se pohodlně vyspí až 10 lidí, takže tu můžete s rodinou a přáteli slavit narozeniny, trávit svátky i prázdniny.

Pozemek o velikosti 515 m2 je rovinatý a lemuje ho živý plot. Podél části domu je zastřešená veranda, takže i když bude pršet, můžete být venku. K domu je přistavěn také otevřený dřevěný přístřešek, kde můžete skladovat dřevo nebo parkovat. Místa je tu dost i na bazén, letní kuchyni nebo třeba okrasnou zahradu.

Chalupa se prodává částečně vybavená, tak se pojďte podívat do galerie.

Technické parametry
Chalupa prošla v roce 2017 rekonstrukcí. Její součástí bylo zateplení, výměna oken v patře a revitalizaci oken v přízemí a výměna všech rozvodů. Zdivo nemovitosti je kamenné. Vytápění je řešeno tuhými palivy, voda je z obecního vodovodu a její ohřev zajišťuje elektrický bojler. Na pozemku je studna s vodou kojenecké kvality. Odpad je sveden do septiku s trativodem.


Pro více informací navštivte náš web.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Javornici.