Prodej rodinného domu, Praha - Hloubětín, Aloisovská, 258 m2

Aloisovská, Praha 9 - Hloubětín

Cena na vyžádání

včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaAloisovská, Praha 9 - Hloubětín
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná238 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha258 m2
Plocha nemovitosti665 m2
Garáž

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Prodej rodinného domu 258 m² na pozemku 129 m²+ zahrada 536 m², Praha-Hloubětín
Exklusivně Vám nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům, který stojí na pozemku o výměře 129 m² se zahradou o velikosti 536 m². Dohromady 665 m².
Zastavěná plocha domu je 129 m², podlahová plocha domu je 258 m² . Vše se nachází v Aloisovské ulici v Praze v Hloubětíně. Dům v roce 2019 prošel kompletní rekonstrukcí. Jedná se o dvojpodlažní dům o dispozici 4+1, stojící na svažitém terénu.
V přízemí domu se nachází zádveří se vstupem do předsíně a dále do koupelny s WC, pokoje, komory, dalšího pokoje, velké kotelny a prostorné garáže minimálně pro dvě auta. Schodištěm z dubového dřeva se dostaneme do prvního patra.
V prvním patře o dispozici 3+1 jsou tři pokoje, kuchyň a koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem, vanou a WC. V obývacím pokoji se nachází krb a vstup na terasu s bazénem a venkovním krbem. Z dalšího pokoje a chodby je také možný vstup na terasu.
Na podlaze je kombinace dlažby, dřeva a plovoucí podlahy.
Na domě jsou nová plastová okna.
Dům je napojen na vodu, elektřinu a kanalizaci. Vytápění domu je plynové, teplá voda je přes bojler, el. 230+380 V.
V přední části mezi domem a plotem je tzv. předzahrádka. Za domem je terasa s bazénem a venkovním sezením s dalším krbem a dále pokračuje svažitá zahrada se vzrostlými stromy. Celková plocha zahrady je 536 m². Na zahradě je uděláno venkovní sezení.
K dispozici je televize, internet a přípojka na telefon.
K domu je bezproblémový příjezd po obecní komunikaci. Před domem možnost parkování pro vice aut.
Zastávka autobusu cca 5 min chůze.
V případě dalších dotazů a zájmu o prohlídku kontaktujte makléřku nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.