Prodej chaty, Šimonovice, Na Výhledí, 115 m2

Na Výhledí, Šimonovice

3 900 000 Kč
/za nemovitost
cena je vč. právního servisu a provize RK
Hypotéka od 18 586 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Výhledí, Šimonovice
IDCH 93
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná115 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti516 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Šimonovicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji rekreační chatu/dům o dispozici 4+1 s menším pozemkem o celkové ploše 516 m2, která se nachází na samém vcholu Ještědského hřebene v klidné části osady Rašovka nedaleko Liberce. Je zde jedinečný výhled na Český ráj, Českodubsko a Lužický hřeben, v blízkosti (cca 300 m) se nachází známá rozhledna Rašovka.

Chata - podlahová plocha cca. 115 m2, částečně podsklepená, přízemí - hl.místnost (se vstupem na terasu - zahradu)- obývací pokoj s kamny s jídelnou a kuchyní , koupelna se sprchovým koutem, schodiště do 1.patra - 3 pokoje, malá terasa. Dřevěná okna, podlahy - lino, koberec, dlažba. Střecha stále v solidní stavu. Vytápění - v přízemí el. podlahové topení a krbová kamna, v 1.patře el. akumulační kamna, voda ze studny, která je na cizím pozemku (nabízí se vybudovat vlastní vrt), ohřev vody - bojler, septik.

Dům byl před cca 25 lety rekonstruován a interiéry by si určitě zasloužily obnovu.

V blízkém okolí je možnost bohatého sportovního vyžití - turistika, cykl. trasy, Javorník - areál zimních i letních adrenalinových sportů. V dosahu cca 5,5 km též moderní sportovní areál Ještěd. Lokalita je ideální polohou s ohledem na rychlostní silnici Liberec-Turnov-Praha.

Tuto nemovitost Vám vřele doporučujeme. Je na nádherném, klidném místě s čistým vzduchem. Budete daleko od nepříjemného ruchu a přitom stále v blízkosti větších měst.

Nemovitost je volná ihned. Pro více informací kontaktujte našeho makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Šimonovicích.