Prodej bytu 2+kk, Čelákovice, Křižíkova, 56 m2

Křižíkova, Čelákovice

5 475 105 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 26 093 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKřižíkova, Čelákovice
IDB.27
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná57 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha56 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Čelákovicích

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám velkorysý byt 2+kk, 57,10 m2 s balkónem 9,3 m2 v kompletně zrevitalizované administrativní budově Kovohutí v Čelákovicích v těsné blízkosti železniční stanice Čelákovice-Jiřina. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží. Ze vstupní chodby se vchází do prostorného obývacího pokoje o rozloze téměř 37 m2, což nabízí možnost pro promyšlené zařízení interiéru, na který navazuje velký balkon s orientací na jihozápad. Z chodby se dále vstupuje do prostorné koupelny s vanou a WC a do ložnice s francouzským oknem.

Bytový dům navazuje přímo na stávající obytnou zástavbu, která disponuje veškerou občanskou vybaveností. V rámci projektu je realizováno celkem 29 bytových jednotek o dispozici 1+kk až 5+kk, z nichž každá disponuje balkónem nebo předzahrádkou. V ceně bytu je zahrnuta sklepní kóje, parkovací stání je možné dokoupit.

Čelákovice jsou atraktivní lokalita pro bydlení, podnikání i aktivní odpočinek, rozkládají se u Labe asi 27 km severovýchodním směrem od Prahy. Velkou předností Čelákovic je vlakové dopravní spojení s centrem hlavního města, kam se dostanete za 30 minut. Autem je Praha dostupná po dálnici D11 nebo D10. Čelákovice nabízejí, kromě již zmíněné veškeré občanské vybavenosti, nadstandardní volnočasové vyžití s řadou sportovních areálů, cyklostezek, dětských hřišť, mají krásné historické centrum, ve kterém najdete spoustu možností kulturního a společenského vyžití. V roce 2022 byla na Labi dokončena realizace přístaviště pro malá vodní plavidla.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Prodej přímo od developera.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Čelákovicích.