Prodej pozemku pro bydlení, Říčky v Orlických horách, 13380 m2

Říčky v Orlických horách

10 999 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 52 418 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaŘíčky v Orlických horách
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti13380 m2

Origo partneři v Říčkách v Orlických horách

Popis

Nabízím naprosto unikátní stavební pozemek přímo v centru známého rekreačního střediska - obci Říčky v Orlických horách o neuvěřitelné velikosti 13380 m2, z toho v ÚP vymezená plocha cca 2500 m2, při koeficientu zastavitelnosti 0,13 - max zastavěná plocha objektu cca 300-325 m2
Jiný takový nekoupíte, nepromarněte svou jedinečnou příležitost.
Pozemek je slunný, ideálně orientovaný ke světovým stranám JV, s nádherným výhledem a díky jeho velikosti vám zaručí exkluzivní soukromí.
Přímo na pozemku bude letos vodovod a kanalizace, dle vyjádření ČEZ je připojení k elektřině také možné.
Přímo od majitele.

Parcelní číslo: 5092
Obec: Říčky v Orlických horách [576735]
Katastrální území: Říčky v Orlických horách [745553]
Číslo LV: 339
Výměra [m2]: 13380


Horská obec Říčky je významným lyžařským střediskem v malebné krajině s možností celoroční rekreace, cesta z Prahy se stále zkracuje postupným budováním dálnice D11 a rychlostní silnice R35.

RK prosím nevolat.
Vyhrazujeme si právo prodat nemovitost nabídce, dle vlastního uvážení. V případě více zájemců si vyhrazujeme právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce.
Vyhrazujeme si právo na vyjednávání s dalšími zájemci o koupi nemovitosti a to nejpozději do dne uzavření rezervační smlouvy s konkrétním zájemcem.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Říčkách v Orlických horách.