Prodej rodinného domu, Velké Popovice, Masarykova, 160 m2

Masarykova, Velké Popovice

12 950 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 61 716 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMasarykova, Velké Popovice
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti968 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Velkých Popovicích

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně nabízíme: Kompletně zrekonstruovaný rodinný dům 5+kk ve vyhledávaných Velkých Popovicích
Tento pozoruhodný rodinný dům nacházející se v žádané lokalitě Velké Popovice nabízí jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají harmonické spojení historie a moderního bydlení.

Historie domu: Tento dům byl postaven po roce 1850 a byl pečlivě zrestaurován v roce 2007. Byly odstraněny nepotřebné přístavby z 20. století a nemovitosti se vrátilo její původní architektonické kouzlo. Bylo vybudováno nové obytné podkroví, a to včetně rozvodů topení vody, odpadů či elektřiny v celém domě.

Moderní komfort: Tato 5+kk rodinná nemovitost nabízí přibližně 160 m2 pohodlné obytné plochy na dvou podlažích. Suterén přidává dalších 20 m2 a půda o ploše cca 30 m2.
Architektonický skvost: Nejkrásnější částí domu je obývací pokoj s úžasným klenutým cihlovým stropem s výškou 290 cm ve vrcholu klenby, kuchyňským koutem a krbem, o celkové ploše 35 m2. Součástí přízemí je také vstupní hala, koupelna se sprchovým koutem, toaleta, schodiště, komora a krásná pracovna se zachovanými původními trámy.
Obytná část: V prvním patře jsou tři ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou, šatna, chodba a vstup do půdního úložného prostoru.
Vysoce kvalitní materiály: Dům se může pochlubit prémiovými materiály, včetně dubových podlah, mozaiky, dubového schodiště, kuchyňské desky Technistone, parapetů z černé opalované žuly, střešních oken Velux a eurooken TWW, měděných okapů a hromosvodů, střešních pálených tašek Tondach. Vnitřní kovové industriální prvky (knihovna, zábradlí, krb) vyrobil 5DAteliér z Velkých Popovic.

Udržovaná zahrada: Vzrostlá, krásná zahrada o rozloze 731 m2, navržená za asistence zahradního architekta před 15 lety, kombinuje okrasné dřeviny, trvalky a malou zeleninovou zahrádkou.
Bazén a další: Zapuštěný bazén 6x3 metry s hloubkou 1,2 metru je vybaven technologií slané vody, systémem protiproudu a nízkou tmavou akrylátovou střechou pro nerušený výhled do zahrady. Bazén je vyhřívaný tepelným čerpadlem o výkonu 7kW.
Dostatek parkování: K dispozici je krytý přístřešek pro dvě vozidla, zahradní domek a dílna.
Kompletní občanská vybavenost: Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě včetně obecního vodovodu, kanalizace, plynu, elektřiny a přípravy vysokorychlostního internetu přes optické vlákno. Majitelé také zrekonstruovali historickou studnu, která zůstává plně funkční pro účely zavlažování zahrady.
Skvělá lokalita: Velké Popovice nabízí výbornou občanskou vybavenost včetně školky, školy, zdravotnických zařízení, obchodů a restaurací. Dům se nachází na samé hranici přírodního parku Velkopopovicko, který umožňuje krásné procházky po okolí, se psem nebo na kole. Dostupnost do Prahy je pohodlná; 30 minut jízdy do centra města po dálnici D1 nebo napojení na MHD (bus na metro Opatov nebo vlak do Strančic).
Nenechte si ujít šanci udělat z této jedinečné, krásně zrenovované nemovitosti svůj nový domov.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Popovicích.