Prodej bytu 2+1, Praha - Košíře, V Cibulkách, 64 m2

V Cibulkách, Praha 5 - Košíře

8 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 40 461 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaV Cibulkách, Praha 5 - Košíře
ID23-VCib-V
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná64 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Máte v lásce přírodu, ale současně preferujete městský život? Těšíte se na ranní procitání za zpěvu ptáků a pohledu do zelené zahrady? Pak máme pro Vás ideální nabídku – byt 2+1 o rozloze 64 m2, situovaný v prvorepublikové čtvrti Cibulky na Praze 5 – Košíře.

Byt, umístěný v prvním nadzemním podlaží domu, vás zaujme nejen svou světlostí, ale i atraktivní polohou několik kroků od přírodního parku Košíře-Motol.

Obývací pokoj směřující na severozápad je osvětlován paprsky večerního slunce. Prostorná ložnice s orientací do klidné zahrady na jihovýchod. Elegantní a moderně zařízená kuchyně je vybavena vestavěnými spotřebiči – myčkou, troubou, indukční deskou, digestoří s odtahem a lednicí s mrazákem. Vytápění a ohřev vody zabezpečuje elektrický kotel se zásobníkem značky Protherm. K bytu náleží také sklep umístěný v podzemním podlaží budovy.

Celý byt prošel rekonstrukcí, přičemž došlo ke změně dispozice na 2+1.

Dispozice:
Z předsíně (13,97 m2) s vestavěnou kuchyňskou linkou se vstupuje do koupelny (2,47 m2) a samostatného WC (1,32 m2). Z předsíně lze též přejít do ložnice (18,84 m2) a obývacího pokoje (25,28 m2). K dispozici je sklep o výměře 9,5 m2 a sousedící zahrada o rozloze 144 m2, do které je možné vytvořit přímý vstup z bytu přes terasu.

Dům, postavený v roce 1926, byl zrekonstruován a zateplen. V objektu je možné využívat také kočárkárnu.

Nízké měsíční poplatky ve výši 3 000 Kč včetně vodného, stočného a fondu oprav. Elektřina dle spotřeby.
Průkaz energetické náročnosti budovy bohužel nebyl předložen, a proto v souladu se zákonem uvádíme hodnotu G.

Možnosti připojení k internetu:
VDSL 250/25 Mbits,
bezdrátový internet 5 GHz 300/300 Mbits.

Lokalita Cibulky představuje ideální místo pro život, kde se snoubí klidné bydlení uprostřed zeleně s bohatými možnostmi společenského a kulturního vyžití, které blízké okolí nabízí.

Cena je uvedena včetně provize, právních služeb a advokátní úschovy, žádné další poplatky neplatíte.

S potěšením Vám byt představíme v rámci osobní prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 5.