Prodej bytu 4+1, Funchal, Portugalsko, 124 m2

Funchal, Portugalsko

9 760 450 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaFunchal, Portugalsko
ID0585
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná110 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha124 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji výjimečnou nemovitost v turisticky mimořádně oblíbené destinaci, v hlavním městě ostrova Madeira, Funchalu.

Jedná se o nadprůměrně prostorný byt 4+1 (124 m² podlahové plochy) po kompletní rekonstrukci ve vysokém standardu.

Byt se skládá ze vstupní haly, 3 ložnic (všechny s vestavěnými skříněmi a 2 z nich s členitým balkonem), 2 moderních koupelen, plně vybavené otevřené kuchyně, obývacího pokoje s jídelnou a vstupem na balkon a technické místnosti. Balkony nabízejí krásné výhledy na město.

Vybavení a zařízení bytu je kompletní. Zahrnuje kombinovanou lednici, myčku, mikrovlnku, sporák, elektrickou troubu, kávovarem, sadu nádobí, automatickou pračku, atd. Nábytek obsahuje 2 manželské postele a 1 jednolůžko, psací stůl s kancelářskou židlí, velkou pohovku, jídelní stůl a židle, barový stůl se 2 barovými stoličkami, balkonový nábytek atd. Je tak připraven k okamžitému nastěhování.

Byt má atraktivní polohu v blízkosti mnoha veřejných, obchodních, turistických, rekreačních, a dopravních bodů zájmu. Je vzdálen pouhých 10 minut chůze od přístavu, hlavního městského bulváru Avenida Arriaga, městského divadla, kasina, městských zahrad a hlavních nákupních a administrativních center (pošta, banky,…).

Pokud Vás láká vlastní bydlení přímo v centru Funchalu nebo plánujete investici se zajištěným příjmem z pronájmu, nenechejte si ujít tuto skvělou příležitost.
Jsme vám plně k dispozici pro dojednání prohlídky bytu a předložení nabídky příznivého financování jeho koupě.

Byt je k nastěhování od 6.1.2024

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1.