Prodej bytu 2+1, Rokytnice nad Jizerou, 48 m2

Rokytnice nad Jizerou

3 590 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 17 109 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRokytnice nad Jizerou
ID00138
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná48 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Rokytnici nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji byt 2+1 v Rokytnici nad Jizerou.

Bytová jednotka o velikosti 48 m2 prošla kompletní nákladnou rekonstrukcí a splňuje tak kritéria i pro tu nejnáročnější klientelu. Interiér byl navržený designerkou a byly použity pouze nejkvalitnější a nadčasové materiály.

Dispozici bytu tvoří vstupní chodba s dostatkem prostoru pro umístění botníku či menší skříně, obývací pokoj, přes který je zajištěn vstup do samostatné ložnice a kuchyně jídelním koutem. Koupelna disponuje velkoryse řešeným sprchovým koutem, toaletou a místem pro pračku.

Vytápění zajištěno formou tepelného čerpadla vzduch-vzduch, kterým je možno jak topit, tak i chladit v teplých letních dnech. Vytápění je možné regulovat dálkově, prostřednictvím aplikace v chytrém telefonu. V chodbě a koupelně je elektrické podlahové topení, v koupelně je dále elektrický topný žebřík.

V případě, že preferujete vytápění plynem, je zde možnost jeho připojení. Pro milovníky topení v krbových kamnech je k dispozici komín a možnost napojení krbových kamen.

Součástí kuchyňské linky je indukční varná deska, elektrická trouba, myčka nádobí a lednice.

K bytu náleží dva samostatné půdní prostory, sdílený sklep a kůlna na pozemku vedle domu.

Pravidelný úklid sněhu v zimních měsících zajišťuje Město Rokytnice nad Jizerou, takže ani v zimě nemusíte mít strach, že nebudete mít kde zaparkovat.

Jednotka je vhodná k rekreaci, ale i k trvalému bydlení.

Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí.

Perfektní je i dostupnost autobusem do Prahy, když přímý spoj na Černý Most jezdí několikrát denně.

S financováním Vám za velice výhodných podmínek rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Rokytnici nad Jizerou.