Prodej rodinného domu, Kolín, Jezeřanská, 190 m2

Jezeřanská, Kolín - Kolín V

Cena na vyžádání

informace o ceně v RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJezeřanská, Kolín - Kolín V
ID62
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha190 m2
Plocha nemovitosti557 m2
Garáž

Origo partneři v Kolíně

Úklidové služby

Popis

Luxusní rodinný dům 6+kk s rozlehlou zahradou v Kolíně

Adresa: Jezeřanská ulice, Kolín
Užitná plocha: 190 m
Zahrada: 415 m
Celková plocha pozemku: 557 m

Exkluzivní nabídka!

Tento nádherný, prostorný rodinný dům s dispozicí 6+kk se nachází v klidné části Kolína, v oblíbené čtvrti Zálabí. Jedná se o jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají komfortní a kvalitní bydlení pro celou rodinu.

Dům je z roku 2005 a byl postaven s prvotřídním provedením a luxusními detaily. Patří mezi samostatně stojící zděné nemovitosti s elegantní sedlovou střechou a obytným podkrovím. Na první pohled vás zaujme prostornost a promyšlené dispozice.
Dům má dvě podlaží, která poskytují dostatek prostoru pro pohodlné bydlení Vaší rodiny. V přízemí naleznete vstupní chodbu s technickou místností, prostorný obývací pokoj s plně zařízenou kuchyní včetně veškerých spotřebičů, koupelnu a další pokoj. V patře se nachází další 4 pokoje, jeden z nich s balkonem a prostorná designová koupelna. Užitná plocha dosahuje komfortních 190 m. Ve fotogalerii najdete půdorysy jednotlivých místností.

Celý dům je vybaven kvalitními materiály a moderním vybavením. Podlahy jsou z přírodního bambusu, okna Vekra, a kuchyňská linka včetně spotřebičů je prakticky a komfortně zařízena. Dům má podlahové vytápění a pro Vaši pohodu je k dispozici klimatizace v ložnici a plynový kotel pro vytápění a teplou vodu.

Exteriér tohoto domu je prakticky upraven a nabízí spoustu možností pro relaxaci a zábavu. Na pozemku se nachází zastřešená terasa pro posezení, zastřešené stání pro další vozidla, dále prostorný kopaný bazén o rozměrech 3x7 metrů a hloubce 1,6 metru. Pergola s krbem ke grilováním a odpočinku pod širým nebem.

Dům je situován na pozemku o rozloze 557 m, což vám dává dostatek prostoru pro zahradní radovánky a další využití. V zahradě je několik okrasných keřů.

Lokalita je ideální pro rodiny s dětmi, s blízkostí mateřské a základní školy. Vlaková zastávka Kolín Zálabí a autobusové zastávky jsou v docházkové vzdálenosti. V blízkém okolí najdete také Penny market a širokou škálu obchodů, služeb a čerpací stanici. Kolín je dobře vybaven městem s plnou občanskou vybaveností.

Tato nemovitost je bez jakýchkoli zatížení a připravena k okamžitému nastěhování. Pokud uvažujete o financování pomocí hypotečního úvěru, rádi vám nabídneme značkové financování s výhodným úrokem od 5,39 %. Prohlídku této exkluzivní nemovitosti si nenechte ujít. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si osobní prohlídku. Těšíme se na vás!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kolíně.